Köszi szépen a tippetTomiTomi írta:Summit szerint ez 3 jó.

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Köszi szépen a tippetTomiTomi írta:Summit szerint ez 3 jó.
Akkor elég lesz rendelnem +1 litert.Köszi a pontos választStangMan írta:A gyári kézikönyv szerint 2.2 liter kell bele.
igen,igazad van.simán lusta voltam leolvasni a dobozról.oszi írta:Szerintem meg nem miaturó , hanem SAF-XJ 75w140 .
ugy azt tudod, hogy kell bele "friction modifier" adalék is... ?markoati írta:Akkor elég lesz rendelnem +1 litert.Köszi a pontos választStangMan írta:A gyári kézikönyv szerint 2.2 liter kell bele.
Hú,én most nem foglalkozok a difivel ennyire alaposan mert van sok más fontosabb rendbe rakni valo a kocsin.Meg itthon pihen egy 2002-es GT difi komplett tőteléke.Azt rakom majd bele.Ha meg nem fog passzolni akkor veszek bele uj sztriiitrészinges dragdifi belsöt az óperenciás tengeren túlról.StangMan írta:ugy azt tudod, hogy kell bele "friction modifier" adalék is... ?markoati írta:Akkor elég lesz rendelnem +1 litert.Köszi a pontos választStangMan írta:A gyári kézikönyv szerint 2.2 liter kell bele.
pl. ebben a kitben látható
jah, nem csak ebbe a kitbe kell... TractionLok-hoz kell
Értlek.StangMan írta:Félre értesz, ha lecseréled az olajat, és TractionLok a diffi, akkor kell bele tölteni "Friction modifiert" is... különben rövid távon szétbaszódik, ami addig jó volt...
Akkor már csak az a kérdés hogy hol tudok ilyen adalékot beszerezni a környéken.Nem akarodzik csak ezért amcsiból rendelni.StangMan írta:ésigen