TomiTomi írta:Muscoval jössz?Chromlo írta:Én is megyek, de valószínűleg csak oda, mert platón utaztatok.
Angyalt viszem, meg pár garnitúra gumit. Szeretném végre meghajtani rendesen, keresztbe hosszába.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
TomiTomi írta:Muscoval jössz?Chromlo írta:Én is megyek, de valószínűleg csak oda, mert platón utaztatok.
A mi pónink halmozza az élvezeteket, detroiti + feketeseggű, két kategória egyszerreTomiTomi írta:Szépségversenyen külön kategóriát kaptunk: Prémium = OT + USA vasak
Jó kérdés, ebben én is benne lennék.somi írta:Tomi, lesz valami közös pénzbegyűjtés? Mee azt írják, az jobban tetszene nekik az egyben utalás.
Vagy hogy gondolod?
Megpróbálhatjuk. Csak mikor és hol adjátok ide nekem a pénzt?somi írta:Tomi, lesz valami közös pénzbegyűjtés? Mee azt írják, az jobban tetszene nekik az egyben utalás.
Vagy hogy gondolod?
TomiTomi írta:Megpróbálhatjuk. Csak mikor és hol adjátok ide nekem a pénzt?somi írta:Tomi, lesz valami közös pénzbegyűjtés? Mee azt írják, az jobban tetszene nekik az egyben utalás.
Vagy hogy gondolod?
Ha már utalsz, akkor szvsz kár nekem. Amúgy elővétel június 3.-áig van.Mustang JD írta:Hát,ööööö...az utóbbi időkben kezdek belejönni ezekbe az utalgatásokba. Minden Adok-Veszeknél ez megy.
Pl.: Ford Majális meghatározása, hogy legkésőbb június 6-ig meg kell rendelni a belépőket.
Mi itt összegyűjtjük, ki jön-megy. Kb. május végéig mi mindannyian lerójuk az összeget és utána már lehet intézni a szervezőség felé. Hmm?
Felírtalak a listára.STRELI írta:(jegyet hogy intézzük?elövétel,utalás?heyszin?)