VI. Ford Majális, 2011.06.11
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: VI. Ford Majális, 2011.06.11
Bandit még visszajön Bécsből?!
Köszi, hozzáírom őket a listához.
Köszi, hozzáírom őket a listához.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Résztvevők - találkozó 9:30-kor a Pesterzsébeti Tesconál (M5 eleje)
TomiTomi + 3 (Ford Gran Torino S&H, 1975 + Yaris)
Mustang JD + x fő, ahol x>1, de x<4 (Mustang Convertible, V6, '05)
MANiA + x (Mustang GT, '91)
Somiék (Mustang 302 '79 + Mondeo 2.5 V6 '03)
Chromlo (Angyal)
Zsozsó (79-87 Mustang Convertible)
Streli (Mustang V6 2005)
Martin (töltött kígyó)
Azati vagyok (Mustang)
Iván (88as Crown Vic)
Bandit (Mustang LX, 87)
Pace Car-os (Mustang Pace Car)
Oszi (Mustang Mach1, 1973)
Coupe69 (Mustang Coupe, 1969)
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Hát ez se óriási, lefotózni nem fogom, anno t*scoban vettem, a sütőrács átmérője kb. 50-60 cm. Ha nagyobb lenne nem is tudnám betenni a trunk-ba.somi írta:Szerintem a grill kéne, a miénk abszolút mini, és nem láttam hogy valaki már írta volna, hogy hoz.
A cuccot elvileg megvesszük indulás előtt a tecsóban, szóval a kaját lehet hogy nem kéne sétáltatni, legfeljebb ha úgy érzed, rád fog rohadni.
Hűtőláda is van.
Brikett is.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Hozd ezeket, légysziMustang JD írta:Hát ez se óriási, lefotózni nem fogom, anno t*scoban vettem, a sütőrács átmérője kb. 50-60 cm. Ha nagyobb lenne nem is tudnám betenni a trunk-ba.
Hűtőláda is van.
Brikett is.
- somi
- Városi versenyző
A tankolást sikeresen abszolváltuk .... eddig jó
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Jól sikerült egy nap volt. Ha jól számoltam 15 USA vas állt bent a számunkra elkerített részen.
A bordó Ford A egy ismerős ismerősével volt kint. Szóba elegyedtem a sráccal, szó szót követett, majd barter üzletet kötöttünk: visz egy kőrt a Ford A-val, én meg őt a Torinoval. Nem semmi élmény volt egy gyönyörűen felújított 83 éves autóban utazni. Ford A érdekessége, hogy ez volt az első Ford, ahol a pedálok már a mai sorrendben vannak: kuplung, fék, gáz. Persze azért még egy-két furcsa állítókar/gomb volt rajta. Ami külön megfogott, az az, hogy benzinmüszer "mutatójának" vége belelóg a tankba és így mutatja a szintet.
További képek a majálisról a képtárunkban: http://www.ford-cruising.hu/gallery/thu ... ?album=124
A bordó Ford A egy ismerős ismerősével volt kint. Szóba elegyedtem a sráccal, szó szót követett, majd barter üzletet kötöttünk: visz egy kőrt a Ford A-val, én meg őt a Torinoval. Nem semmi élmény volt egy gyönyörűen felújított 83 éves autóban utazni. Ford A érdekessége, hogy ez volt az első Ford, ahol a pedálok már a mai sorrendben vannak: kuplung, fék, gáz. Persze azért még egy-két furcsa állítókar/gomb volt rajta. Ami külön megfogott, az az, hogy benzinmüszer "mutatójának" vége belelóg a tankba és így mutatja a szintet.
További képek a majálisról a képtárunkban: http://www.ford-cruising.hu/gallery/thu ... ?album=124
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ford Capri vs Ford Mustang
Akik gyorsultak, milyen időket értek el? És a többi versenyen?
Akik gyorsultak, milyen időket értek el? És a többi versenyen?
Hahó A szlalomról van valakinek képe?:) Azon belül is a kis fehér mazdáról?
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Nos, annak ellenére,hogy már egy bõ hete nincs számítógépem (megdöglend), mobilról is késztetést érzek,hogy írjak.
A sors nem akarta, hogy induljak. 1 héttel korábban még beakartak hívni munkára, 1 nappal indulás elõtt meghal a gps töltõje, indulás hajnalán a borotva volt ellenszenves ès 10 perccel indulás elõtt a garázs nem akart nyílni (villanyos).
Ezeket áthidaltuk és elindultunk, a grill már csak szivatott (szerencse, hogy Somiék készültek) de mégis jól éreztük magunkat, sok érdekes autót láttunk.
A sors nem akarta, hogy induljak. 1 héttel korábban még beakartak hívni munkára, 1 nappal indulás elõtt meghal a gps töltõje, indulás hajnalán a borotva volt ellenszenves ès 10 perccel indulás elõtt a garázs nem akart nyílni (villanyos).
Ezeket áthidaltuk és elindultunk, a grill már csak szivatott (szerencse, hogy Somiék készültek) de mégis jól éreztük magunkat, sok érdekes autót láttunk.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Folytatom csak a mobil ennyi karaktert engedélyezett.
Mellesleg jó volt látni titeket, újfent megismerni pár tagot és rákvörösre égni a napon. Asszony odavan a konvojozásért és õ is jól érezte magát.
Úton visszafele beugrottunk a Dallasba, de ezt majd ott írom (ha egyszer lesz már sz.gép), jó volt nagyon.
Köszönjük!
Mellesleg jó volt látni titeket, újfent megismerni pár tagot és rákvörösre égni a napon. Asszony odavan a konvojozásért és õ is jól érezte magát.
Úton visszafele beugrottunk a Dallasba, de ezt majd ott írom (ha egyszer lesz már sz.gép), jó volt nagyon.
Köszönjük!
- stellajella
- Úrvezető
Szép volt az idöjárás, szép voltak a kocsik és bisztos vagyok, hogy az egész jó volt
Nagyon tetzsik nekem ez az örk Ford A; érdekes hogy még müködig mindent.
Gaby
Nagyon tetzsik nekem ez az örk Ford A; érdekes hogy még müködig mindent.
Gaby
Tényleg jó volt. De az időket hagyjuk...
Egyedül Trafó kocsija ment jókat. Martinnal szétbénáztuk az agyunkat.
Egyedül Trafó kocsija ment jókat. Martinnal szétbénáztuk az agyunkat.
20 cylinders cca 600 HP and 900 Nm
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
1,5 évig újította fel 3 srác. És azt mondták, hogy még gond nélkül kapható hozzá alkatrész...stellajella írta:Nagyon tetzsik nekem ez az örk Ford A; érdekes hogy még müködig mindent.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Azati vagyok videója a Facebookról: