Érdekes lehet... eladó autók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Érdekes lehet... eladó autók
Nem rossz, csak nagyon sokba kerülne, hogy jó legyen. El tudod képzelni, mi lehet a vynil tető alatt...Meg a lemezek alatt.
- somi
- Városi versenyző
Ám óriási előnye, hogy magyar papíros, anélkül is tud közlekedni, hogy csilivili lenne.
aka.: Vladislav
- somi
- Városi versenyző
Száz éve hirdetik, túl sok a sárga benne, meg kell nézni. Alkatrész nem drága, persze ha egyszerre kell kétszáz kopóalkatrészt lecserélni (mondjuk most vizsgára), akkor igen. Baja lenni nem szokott. Váltó váltson szépen, papírok legyenek rendben. Akkor simán éri a 3 kilót. Ha ennél olcsóbban is adják, még jobb.
Értem, köszi.
Nektek is 79es van nem?
azért "első" autónak vicces lesz:D
Nektek is 79es van nem?
- somi
- Városi versenyző
Igen, ezért mertem írni, hogy nem drágák a cuccok, és nem nyűgös autóVladislav írta:Értem, köszi.
Nektek is 79es van nem?
De azért össze kell számolni rendesen, hogy mit kell hirtelen feltétlenül megcsináltatni vizsgára, meg a biztonságos közlekedéshez még akkor is, ha sok az ügyes ember az országban.
Amúgy kultúráltnak tűnik a kocsi, sárgán villogó hátsó lámpabúrát meg tudok kölcsönadni vizsgára Mondjuk a szíjfeszítőt speciel nem tudom hová tüntették.
Köszi 160ezer forintos átírási illeték kecsegtető
Jövöhéten kiderül hogy énis mustangos leszek-e vagy nem:)
Jövöhéten kiderül hogy énis mustangos leszek-e vagy nem:)
- somi
- Városi versenyző
Lehet ám, sőt valószínű, hogy ennek az átírása jövőre sokkal olcsóbb lesz, hiszen a köbcentihez képest kicsi a teljesítménye.
Nézd meg a 2012 illetékeket! 104 kw a valós teljesítménye. Azt persze nem tudom, mennyi van a forgalmijában. Ha ennél több, lehet módosíttatni. Ha kevesebb, akkor pedig örülsz.
Nézd meg a 2012 illetékeket! 104 kw a valós teljesítménye. Azt persze nem tudom, mennyi van a forgalmijában. Ha ennél több, lehet módosíttatni. Ha kevesebb, akkor pedig örülsz.
145hp ami 108.12650210912467 kW
Fizetendő: 67800HuF
Jól látom, nemkell eredetvizsga meg új törzskönyv?
- somi
- Városi versenyző
Hol látsz ilyet? Ez jó hír lenne.Vladislav írta:145hp ami 108.12650210912467 kW
Egyébként 140 ló, 104 kw katalógus szerint. Nekem át is írták, mivel eredetileg 140 kw volt a forgalmiban.
http://kalkulatorlap.hu/atirasi_koltseg ... _2012.html
Figyelmetlen voltam, szöveget nem olvastam el, táblázatban nemvolt benne, abból gondoltam.
Figyelmetlen voltam, szöveget nem olvastam el, táblázatban nemvolt benne, abból gondoltam.
Megint előkerült és ismét erősebb...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mu ... io-5249547" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mu ... io-5249547" onclick="window.open(this.href);return false;
Lehet, hogy most VPower került bele.GTPeti írta:Megint előkerült és ismét erősebb...