Használtautó behozatal külföldről
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Használtautó behozatal külföldről
Na ez a téma mindig is kardinális... És most úgyis felkapta sajtó egy TotalCar cikk nyomán...
Mi könyebb, USA-ből vagy EU-ból...? Mi jobb, a forgalomba hozatal vagy az OT...? Jobb egyáltalán?
Indulásnak itt van az ominózus TotalCar cikk
Mi könyebb, USA-ből vagy EU-ból...? Mi jobb, a forgalomba hozatal vagy az OT...? Jobb egyáltalán?
Indulásnak itt van az ominózus TotalCar cikk
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
elnézést kérek az értetlenkedőktől...
USA esetén ami más: Vám, áfa, műszaki vizsga esetén meg kell felelnie a magyar szabványoknak...
generálisan ugyanarról beszélünk... 2 sor különbség miatt nem szükséges új topikot nyitni...
ha pontosan tudjuk, mindkettőt kitehetjük kiemeltbe... ennyi... szvsz...
USA esetén ami más: Vám, áfa, műszaki vizsga esetén meg kell felelnie a magyar szabványoknak...
generálisan ugyanarról beszélünk... 2 sor különbség miatt nem szükséges új topikot nyitni...
ha pontosan tudjuk, mindkettőt kitehetjük kiemeltbe... ennyi... szvsz...
Most mar tenyleg nagyon, illetve keves esetben eri meg kulfoldrol autot behozni. Par evvel ezelott apam csinalt olyanokat, hogy kiment Nemetorszagba, es hazajott 5 autoval. Akkor meg mukodott. Meg az elmult evben birtokunkban levo autok 90%-a nemetorszagbol jott. Most azert mar neccesebb. Tobb vele a melo, a varakozas stb, es annyival meg nem olcsobb.
Kicsit off: nemreg talaltam meg a forgalmiban, '92 ota van a madaram itthon. Valszeg azert van ilyen allapotban
szerk: nem tudom ismeritek-e, de az euvonal.hu-n van egy regado kalkulator az oldal kozepen jobbra, hasznos lehet.
Kicsit off: nemreg talaltam meg a forgalmiban, '92 ota van a madaram itthon. Valszeg azert van ilyen allapotban
szerk: nem tudom ismeritek-e, de az euvonal.hu-n van egy regado kalkulator az oldal kozepen jobbra, hasznos lehet.
1990 Ford Thunderbird SC 35th Anniversary Edition 5 spd
1990 Ford Thunderbird SC 5 spd
[url]http://ludfacanhattyu.blog.hu[/url]
1990 Ford Thunderbird SC 5 spd
[url]http://ludfacanhattyu.blog.hu[/url]
megnézem... tankjurev írta:szerk: nem tudom ismeritek-e, de az euvonal.hu-n van egy regado kalkulator az oldal kozepen jobbra, hasznos lehet.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ebből az következik, hogy csak olyat éri meg behozni, ami itthon nincs...rev írta:Most mar tenyleg nagyon, illetve keves esetben eri meg kulfoldrol autot behozni. Par evvel ezelott apam csinalt olyanokat, hogy kiment Nemetorszagba, es hazajott 5 autoval. Akkor meg mukodott. Meg az elmult evben birtokunkban levo autok 90%-a nemetorszagbol jott. Most azert mar neccesebb. Tobb vele a melo, a varakozas stb, es annyival meg nem olcsobb.
De lehet... kicsit macerásabb, meg vannak feltételei...
Pontosan utána kell olvasni, nem lehetetlen, de kinti cégednek kell lennie, meg mivel nem EU-s fél évente ki kell léptetni.... de nem akarnék hülyeséget írni...
keresek valami forrást aztán jól belinkelem...
Pontosan utána kell olvasni, nem lehetetlen, de kinti cégednek kell lennie, meg mivel nem EU-s fél évente ki kell léptetni.... de nem akarnék hülyeséget írni...
keresek valami forrást aztán jól belinkelem...