11.05@204
6. Mustang és Amerikai Ford Találkozó, 2012.06.09
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: 6. Mustang és Amerikai Ford Találkozó, 2012.06.09
Grat.
Nyiss egy topikot neki és mesélj már róla.
Jó a videó!TomiTomi írta:
gigford:GRATULÁLOK!!Nagyon jó eredmény!
Köszi, nem nyitnék topikot itt, Capri forumon végig megvan az elejétől ha valakit részletesebben érdekel.TomiTomi írta:
Grat.
Nyiss egy topikot neki és mesélj már róla.
408W - transbrakes C6 - Ford 9" full spoolal, röviden. Amit csak lehetett Fordot raktunk bele
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Legalább egy linket kaphatnánk...
http://www.fordcapri.hu/cjoom/index.php ... =12&t=1095" onclick="window.open(this.href);return false;TomiTomi írta:Legalább egy linket kaphatnánk...
- bajusz69
- Úrvezető
Helló Tomi!
A keresztfiam most talált egy jó videót a VI. Ford Majálisról:Ford Meeting & Drift Championship (Ford majális 2012), ( http://www.youtube.com/watch?v=cc9YLu1aHbE&feature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false; ) .
A keresztfiam most talált egy jó videót a VI. Ford Majálisról:Ford Meeting & Drift Championship (Ford majális 2012), ( http://www.youtube.com/watch?v=cc9YLu1aHbE&feature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false; ) .
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szia!
Mi is belefutottunk, picit feljebb van beágyazva.
MrMach1 megpróbált elérni. Sikerült neki?
Mi is belefutottunk, picit feljebb van beágyazva.
MrMach1 megpróbált elérni. Sikerült neki?
- bajusz69
- Úrvezető
Helló Tomi!
Most hogy kicsit volt időm a sok munka közben a fórumon lapozgatni olyan érzésem támadt amint láttam te is meg találtad youtuben a videót hogy én vagyok a telefon központos aki későn kapcsol.
Most hogy kicsit volt időm a sok munka közben a fórumon lapozgatni olyan érzésem támadt amint láttam te is meg találtad youtuben a videót hogy én vagyok a telefon központos aki későn kapcsol.
- bajusz69
- Úrvezető
Igen elért sőt sikerült a kereszt fiammal is beszélnie a videó felvétellel kapcsolatban.
Sziasztok!
Örülök, hogy tetszik a videóm! Ez volt az első ilyen jellegű próbálkozásom. Felvétel közben az állványom darabjaira hullott, sőt a kamera is lebukfencezett egyszer a kocsi tetejéről, szóval legközelebb kicsit jobban felkészülök, ha ilyen rendezvényre megyek.
Egyébként most voltam először ilyen Fordos megmozduláson, nagyon tetszett, remélem jövőre is eljutok.
Gratulálok a Cruising csapatának, rengeteg szép gépet sikerült felvonultatni a találkozón
Örülök, hogy tetszik a videóm! Ez volt az első ilyen jellegű próbálkozásom. Felvétel közben az állványom darabjaira hullott, sőt a kamera is lebukfencezett egyszer a kocsi tetejéről, szóval legközelebb kicsit jobban felkészülök, ha ilyen rendezvényre megyek.
Egyébként most voltam először ilyen Fordos megmozduláson, nagyon tetszett, remélem jövőre is eljutok.
Gratulálok a Cruising csapatának, rengeteg szép gépet sikerült felvonultatni a találkozón