Ha keresel valamit...
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Re: Ha keresel valamit...
Jónak tűnik!
De *.Mustang?
65-2012-ig jó lesz mindegyikhez?
De *.Mustang?
65-2012-ig jó lesz mindegyikhez?
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Még nem, jó lehet, köszönöm!stang89 írta:ezt nézted ?
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 78429.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha valaki első főtengelyszimmeringet keres 302-höz majd valamikor, az unixnál van, unix nr.: 810 513. Jó drága, de van.
Ma egész nap ezt hajkurásztam, többek közt SKF, SuperSeal, Amero, sehol nem volt.
Ma egész nap ezt hajkurásztam, többek közt SKF, SuperSeal, Amero, sehol nem volt.
Keresek 7,5"-os hátsó hídba 2.73-as végáttételt, úgytudom a 1994-98 között gyártott v6-os Mustangokban ez volt az alap, de gyakorlatilag mindenben előfordulhat, ami ezzel a híddal készült. Cserébe tudok adni 4.10-es(esetleg 3.55-ös) nem sperres végáttételt, illetve kp-t
just an old Ford...
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Ha még aktuális a kormánymű, megnézem , úgy emlékszem maradt.Chromlo írta:Kersesek fox
-bal első lengőkart
-kormányművet, vagy felújítót bele.
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
Már rendeltem egy felújítót, összerektam, műkszik.Zsozsó írta:Ha még aktuális a kormánymű, megnézem , úgy emlékszem maradt.Chromlo írta:Kersesek fox
-bal első lengőkart
-kormányművet, vagy felújítót bele.
Azért köszönöm.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Ilyen gyári emelőt keresek, veszek, ha minden igaz, Fiesta/Mondeo-knak is van ilyen, egy újért nem adnék ki 10+ Mátyás királyt, ha nem muszáj.
Enyém elment s***ni, a krokodil meg nem elég alacsony...
Jelige: Csak legyen jó és olcsó
Nekem van egy pluszom, egy 2004-es Mustangból.John Deere írta:Ilyen gyári emelőt keresek, veszek, ha minden igaz, Fiesta/Mondeo-knak is van ilyen, egy újért nem adnék ki 10+ Mátyás királyt, ha nem muszáj.
Ha érdekel megegyezhetünk, bár nem tudom hogy jutna le hozzád.
Ha nagyon kell MPL-el el tudom küldeni.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Az jó megoldás, priviben megbeszéljük.Fheky írta:Nekem van egy pluszom, egy 2004-es Mustangból.John Deere írta:Ilyen gyári emelőt keresek, veszek, ha minden igaz, Fiesta/Mondeo-knak is van ilyen, egy újért nem adnék ki 10+ Mátyás királyt, ha nem muszáj.
Ha érdekel megegyezhetünk, bár nem tudom hogy jutna le hozzád.
Ha nagyon kell MPL-el el tudom küldeni.
460-as blokra keresek váltóharangot lendkereket, kézi váltóhoz.
Milyen kézi váltóhoz?jockey írta:460-as blokra keresek váltóharangot lendkereket, kézi váltóhoz.
Itthon nem láttam még gyári kézi váltós kocsit 460-al. Esetleg kérdezd meg a Truck Gyurit, neki voltak, vannak F pickupjai azok voltak szerelve gyárilag is kézi váltóval emlékeim szerint.
T5,TKO és társaihoz lehet venni, igaz kurva drágák.
Ha a 460-at akarsz a Mustang-ba akkor itt van egy kis infó.
http://thecurb.us/Webazine/Pits/460ina6 ... 60in69.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Bár gondolom már Te is körbenéztél mire számíts.Kis fejtörést azért fog okozni arra készülj fel, de valószínű a nyomaték majd kárpótol mindenért. Nagyon fontos hogy ha nem csak egyenesen akarsz menni vele akkor lehetőség szerint minden vasat le kell róla szedni és aluval helyettesíteni mert iszonyat orrnehéz lesz.
- 1972 Chevy Nova 6.0
Köszi, már kérdeztem tőle nincs neki. neten találtam de elég húzós.
Kölyökékkel csereberéltem egyet. 351cleveland nem volt nekik ugy hogy most agyalok a 460-on, de már látom ez kemény menet lesz.
Láttam a gépedet és kedvet kaptam attól a fenevadtól .
Azért még keresem a 351-et is az egyszerűbb volna.
köszi a linket minden infó jól jön.
Kölyökékkel csereberéltem egyet. 351cleveland nem volt nekik ugy hogy most agyalok a 460-on, de már látom ez kemény menet lesz.
Szerintem a 460-as keményebb dió Mustangba mint a 428-as de nekem is cserélnem kellett gyakorlatilag mindent a 351W után. Eleve a kis hely miatt macera minden bigblokk.Jampinak jampi lesz a Ram Air-rel de hogy megérte-e a cécót... A 68-ba nem is megy bigblokk az tuti. Kap egy 347 stroker kit-et a 289-es hogy nyomaték azért legyen valami aztán ennyi. A 429 Cobra jet blokkból meg csinálok egy asztalt inkább minthogy még több pénzt beleöljek Őszintén mondom nagyon gondold át mielőtt belefogsz. Sok pénz bele fog ugrani ha boldog 460-as Mustang tulaj akarsz lenni. Én el sem merem mondani az asszonynak hogy mennyibe van már az a 428CJ motor minden bizbasszal együtt mert kifiléznejockey írta:Köszi, már kérdeztem tőle nincs neki. neten találtam de elég húzós.
- 1972 Chevy Nova 6.0