Nem olvastam el a topikot a V8-on, de máris elment a kedvem.
Erről a vezérműlánc nyűgről már hallottam régebben. És hogyhogy nem V8? Akkro miért írják bele a hirdetésbe? Amúgy láttam olyan hirdetést, hogy V8-nak hirdette (mondjuk 4.0 lévén fucsállném ha V8 lenne), és tisztán látszott a bal oldali hengersorra szerelt gázbefesckendezők számából (3 darab volt), hogy az V6. Hát, van még egy Expedition a képben, de az drága is, nagyon buflák is. Volt egy Durango, azt elkapkodták az orrom elől (bár anyagilag az sem lett volna túl racionális döntés). Nagy Bronco nincs, az Aerostarért cserébe felajánlottak egy K5-ös katonai Blazert (persze rá kellett volna sokaz fizetnem), de annak sok hátránya volt. Így asszem, Jeep marad. Megpróbálok lőni valami szép állapotút, gondos gazditól, mert szerelgetni már nincs nagy kedvem.
De azé még majd szóba álltok velem.
Amúgy nem igazán a magam szórakoztatására veszem. Idős Édesapám álmodozik erről, hogy egyszer az életben odapörkölhessen egy V8-as csirkének. Szóval szeretném ezen kívánságát teljesíteni. Ki tudja, meddig élvezheti majd.
Remélem, sokáig. Még Mustangot is nagyon szeretne, de hát beülni már nem tud (kiszállni még inkább nem), Anyu miatt kell a sok ajtó. És hát mostanság körbenézve a Mustangok terén, semmi értelmeset nem találok. Mai tettszene, arra meg nincs keret. Nagyon bánom már, hogy eladtam az enyémet anno.
Sokszor eszembe jut, mekkora egy f*sz voltam, hogy eladtam.