Jeep
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Jeep
Frissitésen mennt át a nagy csirke.
(Megoszlanak a vélemények,még én is barátokozok vele.Jól mutatnak a 300C lámpák,de szvsz az elejét elkapkodták,a hátulja talán jobb lett,a belseje meg modernebb.Másik fórumon beszéltük,hogy bután mutat az első lámpa belső-alsó alatti rész,amin látszik az előd lámpa vonala,ill. a lámpák alatt húzódó vonal.)
(Megoszlanak a vélemények,még én is barátokozok vele.Jól mutatnak a 300C lámpák,de szvsz az elejét elkapkodták,a hátulja talán jobb lett,a belseje meg modernebb.Másik fórumon beszéltük,hogy bután mutat az első lámpa belső-alsó alatti rész,amin látszik az előd lámpa vonala,ill. a lámpák alatt húzódó vonal.)
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Heh, hadd szokják elven...TomiTomi írta:Meg az amerikaiak is kapnak dízelt.
Ja.Nagyon fognak neki örülni.... és gondolom sok fogy majd belőlük.John Deere írta:Heh, hadd szokják elven...TomiTomi írta:Meg az amerikaiak is kapnak dízelt.
(Amikor kint voltam és bementem pár autósboltba,majd mondtam hogy milyen Jeep-em van,nevettek,shiteltek meg fakingoztak.Persze mikor mondtam,hogy nálunk ~2$/1liter benzin,akkor már letörlődött az arcukról a mosoly)
http://automotor.hu/hirek/sziami-jeep-478659" onclick="window.open(this.href);return false;
Embernek elgurult a gyógyszer......?!?!
Embernek elgurult a gyógyszer......?!?!
Nemtudtam,thx!TomiTomi írta:
A szélvédő közepén fent is szokott egy ilyen logo lenni.