1968 - 1978 Ford LTD
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
1968 - 1978 Ford LTD
Ellopom Schmidi bravúrját, amit a V8cars-on villantott, meg és felhívom a figyelmet erre a '72-es Ford LTD "tesztre": http://index.hu/totalcar/tesztek/fordltd/" onclick="window.open(this.href);return false;
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Ezt az autót nem ismertem... !szépótó, de a kilógó hátsó kerék nem túl előnyös neki
A cikk meg azért tetszik, mert azt várja el a szerző az autótól amit adhat, se többet se kevesebbet, így azt lehet értékelni.
A cikk meg azért tetszik, mert azt várja el a szerző az autótól amit adhat, se többet se kevesebbet, így azt lehet értékelni.
Ismered az autót? Milyen rugók vannak hátul, hogy nem üt be a gumi? Ez engem érdekelne esetleg..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LeMans67 2007.11.16 11:39-kor.
LeMans67 írta:Ismered az autót? Milyen rugók vanak hátul, hogy nem üt be a gumi? Ez engem érdekelne esetleg..StangMan írta:Ezt az autót nem ismertem...

ez az autó az udvaromban állt egy darbig, a kereke csak az egyik oldalon lóg ki mert el van csúszva a híd alatta úgy 15centit:), h milyen rugó lehet benne azt nem tudom de emelve van a hátulja h milyen módszerrel azt sem tudom de ezek kissebb gumik hátul mint amik voltak rajta, azzal még ennyi hely sem volt a rugózáshoz:)
Nem, de ez már más kérdés...Panhard nem jó, mert oldalra tolja a fútóművet...Bandit írta:Vizsont az ilyen fejletlen cuccoknak köszönhetően tudunk szépen fordulni, nem pedig fékezgetni.

(antik dolgokkal nem játszik az ember, bár biztos bírná, de nem, amúgy meg még mindig beérek, ha vadulok és gumit nem vennék újat...)