Pont akkor ertem oda a bufes nohoz amikor kifakadt a csavo. Valoban igy tortent a dolog. Csak kamillazott mindenki aki hallotta. Sztem sem fontos h tobbet talalkozzunk. Lemondok az elmenyrol:)GTPeti írta:Az elmult evek legjobb szuletesnapja volt,minden osszeallt a sikerhez,jo ido, jo csapat,szep autok,jo hangulat!
Varjuk a fotokat
Az egyetlen kellemetlenseg a tarsasagba nem illo,feher baseball sapkas bunko volt,aki elve elasassal fenyegette a bufes not, mert lassan keszult a hamburgere. Nem tudom, ki volt hozzam csak tobb szavahiheto embertol jutott el a tortenet,de ha magara ismer, kerem, hogy ne latogassa tobbet azvesemenyeinket. Az ilyen stilus tavol all a kozossegunktol.
7. Mustang Születésnapi Túra, 2013.04.13
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- Azati Vagyok
- Úrvezető
Re: 7. Mustang Születésnapi Túra, 2013.04.13
"As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride"
Szia Ati!
Orulok, hogy eljottel a cruisingra,gratulalok,nagyon szep az autod, nagyon jol all neki a fekete szin
Orulok, hogy eljottel a cruisingra,gratulalok,nagyon szep az autod, nagyon jol all neki a fekete szin
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Akkor csak én nem tudom, ki az?Azati Vagyok írta: Pont akkor ertem oda a bufes nohoz amikor kifakadt a csavo. Valoban igy tortent a dolog. Csak kamillazott mindenki aki hallotta. Sztem sem fontos h tobbet talalkozzunk. Lemondok az elmenyrol:)
Szvsz mondjuk nagyon halkan megjegyzem, hogy a büfé üzemeltetői nem tudják, melyik nap hány fő fog jönni? Csak hogy ne lepődjenek meg, ha 30 éhes ember enni szeretne 12 és 14 óra között. A hölgyet sajnáltam, mert igazán küldhetettek volna neki + 1 főnyi segítséget.
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Hát mi EPP kollégával menet közben kiálltunk egy kisboltnál és megvettük a kaját.
Ezzel minden problémától és frusztrációtól megkíméltük magunkat.
Így már csak kávézni mentem a büfébe, amikor nem volt tömeg.
Ezzel minden problémától és frusztrációtól megkíméltük magunkat.
Így már csak kávézni mentem a büfébe, amikor nem volt tömeg.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Húsvétkor Petivel szóltunk, hogy sokan leszünk 13.-án. Azt kérte, hogy kedden a rendezvény előtt mondjuk körülbelüli létszámot. 70 főt mondtunk. Nem igazán értem, hogy miért ez jött ki belőle.John Deere írta:Szvsz mondjuk nagyon halkan megjegyzem, hogy a büfé üzemeltetői nem tudják, melyik nap hány fő fog jönni? Csak hogy ne lepődjenek meg, ha 30 éhes ember enni szeretne 12 és 14 óra között. A hölgyet sajnáltam, mert igazán küldhetettek volna neki + 1 főnyi segítséget.
Ilyen a magyar vendéglátás. Ahhoz képest, hogy 2009-ben es 2010-ben többszáz fős rendezvényekre szakosodott helyekre mentünk,előre eladtuk a rendelést es ugy nem, vagy csak órák múlva es rosszat kaptunk enni,ez a büfé meg egész jo volt.
Tanulság,legközelebb mindenki hoz magának kaját.
Tanulság,legközelebb mindenki hoz magának kaját.
Köszönjük a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
Nagyon jó volt minden. Köszönet a szervezőknek.
Tökvéletlenül elmentem a konvoj mellett az m0-son. Fájt is a szivem, hogy nem volt mivel menni.