OFF
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: OFF
Rendben.Akkor eladott-nak,vagy Sell-nek fogom jelolni.ha elkellt valami.ugy jo?TomiTomi írta:Ha ezt akarod, jobb lenne mindig új topik nyitni. Itt vadászgatni a topikban, hogy mely hozzászólásokat kell egy hirdetés miatt törölni, nem igazán szeretnék.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Szerintem visszamenőlegesen tudod szerkeszteni a hozzászólásaidat. Amit eladtál, arra katt a szerkesztés gombra és pluszba beírod, hogy eladva,stb.Junior írta:Rendben.Akkor eladott-nak,vagy Sell-nek fogom jelolni.ha elkellt valami.ugy jo?TomiTomi írta:Ha ezt akarod, jobb lenne mindig új topik nyitni. Itt vadászgatni a topikban, hogy mely hozzászólásokat kell egy hirdetés miatt törölni, nem igazán szeretnék.
Ha esetleg trélerezni kellene valakinek, hívjon, el tudom vinni 2290 kg önsúlyig 4m x 1.9m tréleren. Vagy bármit vontatni, 2800 kg-ig.
30/495-9690
Felépítmény teljes hossza, kb. 3,8m tengelytávú járgányok felférnek még. Maga az autó lehet egy picit hosszabb, elöl túlnyúlat kb. 30 centit, hátul többet is.
Alapvetően én 100ft/km-t kérek, telephelytől telephelyig számolva.
Nagyon rövid távra megegyezés szerint.
De minden eset más mert pl. nem mindegy hogy 1 vagy 2 tonnát cibálok, milyen távon, feláll-e "lábon" vagy árokból kell kiásni kitört kerékkel hajnali kettőkor, stb.
Szóval ettől felfelé és lefelé is eltérhet a fentiek függvényében.
A végső szám mindig megegyezés eredménye.
Így és v8cars berkekben jócskán lefelé térek el.
Nagyon rövid távra megegyezés szerint.
De minden eset más mert pl. nem mindegy hogy 1 vagy 2 tonnát cibálok, milyen távon, feláll-e "lábon" vagy árokból kell kiásni kitört kerékkel hajnali kettőkor, stb.
Szóval ettől felfelé és lefelé is eltérhet a fentiek függvényében.
A végső szám mindig megegyezés eredménye.
Így és v8cars berkekben jócskán lefelé térek el.