S197 ülések SN95-be??
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: S197 ülések SN95-be??
Drukkolok, hogy meglegyen a Mustang. Szép kis autópark lesz, ha minden elkészül!
Annyira beleéltem már magam hogy igencsak szomorú lennék ha nem jönne össze. Sőt még asszonypajti se ellenzi ezt a kabriót pedig az nálunk már nagy szó ha azt mondja valamilyen usa kocsira hogy: " Oké megveheted DE én is akarok menni vele".GTPeti írta:Drukkolok, hogy meglegyen a Mustang. Szép kis autópark lesz, ha minden elkészül!
Hát, az autóparknak már annyira nem örül.
- 1972 Chevy Nova 6.0
Az autópark jó lesz, csak olyanra kellen bízni, aki meg is csinálja...
A Mustanghoz nagyon drukkolok, biztosan sok örömed lesz benne!
A Mustanghoz nagyon drukkolok, biztosan sok örömed lesz benne!
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Valami deréktámasz-állítási opció az enyémben is van, szerintem a különbség talán az utóbbi érvben ill. az ülés anyagában lesz tetten érhető.GTPeti írta: A GT üléseknek pl. van fújható deréktámasza, jobb az oldaltartása.
Enyém ilyen:
GT?:
Igen, ilyenek az enyémek is mint az első 2 képen csak szürkék. Hol lehet ezeken a deréktámaszt állítani?John Deere írta:Valami deréktámasz-állítási opció az enyémben is van, szerintem a különbség talán az utóbbi érvben ill. az ülés anyagában lesz tetten érhető.GTPeti írta: A GT üléseknek pl. van fújható deréktámasza, jobb az oldaltartása.
Enyém ilyen:
GT?:
Igazából nem látok semmi különbséget. Anyagban biztos jobb a GT, de az oldaltartás úgy tűnik egyforma mindkét ülésnél.
- 1972 Chevy Nova 6.0
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Szégyen, nem szégyen, rég piszkáltam már, de asszem azon a gombon a 2 közül, amelyiken a nyilak vannak. A másikkal az üléstt előre-hátra illetve a dőlését lehet változtatni.medbali írta: Igen, ilyenek az enyémek is mint az első 2 képen csak szürkék. Hol lehet ezeken a deréktámaszt állítani?
Igazából nem látok semmi különbséget. Anyagban biztos jobb a GT, de az oldaltartás úgy tűnik egyforma mindkét ülésnél.
John Deere írta:Szégyen, nem szégyen, rég piszkáltam már, de asszem azon a gombon a 2 közül, amelyiken a nyilak vannak. A másikkal az üléstt előre-hátra illetve a dőlését lehet változtatni.medbali írta: Igen, ilyenek az enyémek is mint az első 2 képen csak szürkék. Hol lehet ezeken a deréktámaszt állítani?
- 1972 Chevy Nova 6.0
Megnézettem az autót ,nehogy abba a hibába essek hogy odamegyek és a rózsaszín fátyoltól ne lássam a hibáit az autónak.
Nos, mivel nem akarok még egy projektet a többi mellé ezért úgy döntöttem nem veszem meg. Vannak hibái dögivel a kocsinak...
Képről nem nézett ki szarul, élőben állítólag más képet ad. Hát ennyi... sajnálom.
Nos, mivel nem akarok még egy projektet a többi mellé ezért úgy döntöttem nem veszem meg. Vannak hibái dögivel a kocsinak...
Képről nem nézett ki szarul, élőben állítólag más képet ad. Hát ennyi... sajnálom.
- 1972 Chevy Nova 6.0