Cars and coffee 2014 majus 31
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- Azati Vagyok
- Úrvezető
Cars and coffee 2014 majus 31
Az elson kint voltam. Jobb volt mint remeltem hatha most meg jobb lesz
"As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride"
Re: Cars and coffee 2014 majus 31
Képek? Mesélj már róla, hogy mi volt hogy volt.
- Azati Vagyok
- Úrvezető
Bocsanat hogy keson valaszolk tehat a kovetkezo tortentkess írta:Képek? Mesélj már róla, hogy mi volt hogy volt.
Kepzelj el egy parkolot a durer kert mogott elore leadott nevsorral lehetett csak behaktani kb 100 auto volt a total erdektelentol az alfa montrealon at a makulatlan nsu ig. Patika allo lampas meri lambo gallardo 4-5 db evo stb. Vespa klub is kepviseltetts magat. Volt kave is ( nahaaat) lehetett beszelgetni mindenkivel meg a cruising klubbot nepszerusiteni:) nem is ertem h voltam ennyien mikor csak a facebookon szervezodptt az egesz es en is az utolso nap jelentleztem. Aznap volt az elso parkolo parade es sokan atjottek oda delutan. Sztem kinezek a masodikra is. Kicsit bameszkodni.
"As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride"
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
És hogy hol és hány órakor lesz, arról lehet már tudni?
- Azati Vagyok
- Úrvezető
Ha az lesz mint multkor akkor reggel 8 durer muvelodesi kozpont. Parkoloja Az abonyi utcaban. kultmobil@kultmobil.hu cimen lehet jelentkezni. Nem sokat tudok mert valamiert faszul van szervezve mar elnezest. Latszik h nem Tomi szervezi:)
Az új zealand-i verzió (haverom fotózta, remélem bejönnek a képek).
https://plus.google.com/u/0/photos/1095 ... 1269082113
https://plus.google.com/u/0/photos/1095 ... 1269082113
Csak egy pár ON autó ízelítőnek.
- Azati Vagyok
- Úrvezető
Na a magyar nem ilyen volt:) de eddog csak egysEr volt van meg ideje fejlodni