2007 Saleen Parnelli Jones Limited Edition Mustang
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Miért van az a csík a lámpa előtt? Ha két projektor lenne egymás alatt, akkor érteném. Az dögös is. Így olyan... fura? Streetracer? Tyuning?
Ilyesmi van a Knight Rider Mustang-on is, nem? Nekem mondjuk az a lámpacsík jobban bejön. Bár, igazából egyik sem.
De ez, hogy is van? Knight Rider akkor fújj, ha Parnelli Jones, akkor jeeeee?
Ha valami gáz, az gáz, nem?
Neeem, neheeem! Ne gyertek azzal, hogy az úgy egészében rút, ez meg egészében szép. Hogy néz ki az hátsó ablak "lefalazás"? Egyik ex-szomszédom, kazettás lambériája, jut róla eszembe.
A többi része amúgy nem rossz, bár ha már ennyire múltidéző lett a Saleen, nem lehetett volna azokat a - gyalogsági ásóra emlékeztető - tükröket valami dögösebbre cserélni? Vagy könyörgöm, legalább SZÍNRE FÚJNI!?!?!?
Ilyesmi van a Knight Rider Mustang-on is, nem? Nekem mondjuk az a lámpacsík jobban bejön. Bár, igazából egyik sem.
De ez, hogy is van? Knight Rider akkor fújj, ha Parnelli Jones, akkor jeeeee?
Ha valami gáz, az gáz, nem?

Neeem, neheeem! Ne gyertek azzal, hogy az úgy egészében rút, ez meg egészében szép. Hogy néz ki az hátsó ablak "lefalazás"? Egyik ex-szomszédom, kazettás lambériája, jut róla eszembe.

A többi része amúgy nem rossz, bár ha már ennyire múltidéző lett a Saleen, nem lehetett volna azokat a - gyalogsági ásóra emlékeztető - tükröket valami dögösebbre cserélni? Vagy könyörgöm, legalább SZÍNRE FÚJNI!?!?!?
Nekem bejön az 1970-es úgy ahogy vna és a Magnum 500 felnik nagyon szépek.. 
Az új aranyos, a csík szerintem a lámpa elött azért van, hogy kicsit szélesítse a gépet, amúgy idétlen...Fekete tükör jó! Nem látszik rajta semmi...
Sose értettem miért jó a színre fújt tükör és lökhárító (kivéve kultúr országokat, ahol tisztelik más tulajdonát és nem mennek neked parkolásnál), mert minden marha aki a parkolóban neki megy az autódnak hagy így egy emléket. Régen a feketéről meg simán csak letöröltem a csíkot és nem kellett festetni...

Az új aranyos, a csík szerintem a lámpa elött azért van, hogy kicsit szélesítse a gépet, amúgy idétlen...Fekete tükör jó! Nem látszik rajta semmi...
Sose értettem miért jó a színre fújt tükör és lökhárító (kivéve kultúr országokat, ahol tisztelik más tulajdonát és nem mennek neked parkolásnál), mert minden marha aki a parkolóban neki megy az autódnak hagy így egy emléket. Régen a feketéről meg simán csak letöröltem a csíkot és nem kellett festetni...
A csík elvileg a '70-esre való hajazás végett van. Csak ott nem volt lámpa mögötte, ezen meg van és úgy már gáz; SZVSZ. Azért jó a színre fújt tükör, mert szép és a '70-esen is színre volt fújva. Check pictures above!LeMans67 írta:Nekem bejön az 1970-es úgy ahogy vna és a Magnum 500 felnik nagyon szépek..
Ha így vélekedsz akkor miért nem kened le alvázvédővel az egész kocsit kívülről? Azon nem látszik a rányitás, kavicsfelverődés, stb. és könnyne javítható.
Az mi off gépem anno küszöbig rücsis gyári fénnyel volt fújva, nem látszott semmi kavics, mert nem ütötte le sose és a lökösök gyári feketék voltak a tükrökkel együtt. Jól nézett ki, sokkal jobban, mint a színre fújtak... (Nem is akartam sose lefújni). Soha semmi nem látszott meg rtajta, ha jól emlékszem, pont Te dühöngtél a múltkor a lökösöd miatt...Legalább anyagában lenne színezve a műanyag és akkor nem lenne gond, de ennyit nem szuánnka rá a gyárak...Bandit írta:Ha így vélekedsz akkor miért nem kened le alvázvédővel az egész kocsit kívülről? Azon nem látszik a rányitás, kavicsfelverődés, stb. és könnyne javítható.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára LeMans67 2007.12.18 15:18-kor.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ez Parnelli versenyautójára hajaz és azon nincs külső tükör. Se színre fújva, se feketén. Check picture above.Bandit írta:Azért jó a színre fújt tükör, mert szép és a '70-esen is színre volt fújva. Check pictures above!

Amúgy nekem is jobban tetszik fényezve a tükör, még a feketémen is lefényeztettem, mert nagyon igénytelen műanyagból van.

A KITT inkább az FR500GT-re hasonlít. Nekem ez jobban tetszik. Ennyi.