Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Az nagyon jó legalább leszünk már egy páran.rookie írta:Mivel Pesterzsébeten tárolom jelenleg az autót és emiatt onnan indulok, ezért én is be tudok csatlakozni.TomiTomi írta:Mivel a rakpartot lefoglalták egy rendezvénynek, így az új találkozó helye:
Ford Cruisingos találkozó:
Helyszín: Pesterzsébeti Tesconál (M5 eleje), térkép itt
Időpont: 9:30
Hát nagyon sajnálom a technikai okot.TomiTomi írta:Technikai okokból S-Maxszal jövök...Nemtom Bajusz69, hogy így is akarsz-e még gyorsulni velem.
Sajnáljuk hogy nem tudol ott lenni, mi előbbi gyógyulást kívánunk.EPP írta:Sajna az ideit kihagyom, mert járni sem nagyon tudok.
Ha kell a sator, szivesen kolcsonadom a talira.
Erezzetek jol magatokat, es csinaljatok par kepet.
A gond elég komoly: http://www.ford-cruising.hu/forum/viewt ... 695#p52695 Azért remélem 2-3 hét múlva újra autózom vele.bajusz69 írta:Jó szervizelést, és persze remélem azért nem nagyon komoly a gond.![]()
Mondjuk keresd az enyémet, de leszünk pár amerikai Forddal.scommander írta:Sziasztok!
Holnap dél környékétől csatlakozom hozzátok a reptéren. Foglaljatok nekem egy helyet magatok mellett. :-)))) Ha a Ford Torino kiesett akkor mi lesz a referencia autó amit keresni kell?
Az európai Fordok között szerintem nem lesz különösebben nehéz megtalálni az amerikai gépeket.scommander írta:Sziasztok!
Holnap dél környékétől csatlakozom hozzátok a reptéren. Foglaljatok nekem egy helyet magatok mellett. :-)))) Ha a Ford Torino kiesett akkor mi lesz a referencia autó amit keresni kell?
Szoktak lenni kaja árusok is.scommander írta:Az S-Max tuti meglesz. :-))))) Nem voltam még ilyen júniusban tartott majálison...kaját lehet venni a helyszínen vagy vigyek magammal?
De keres hetel egy Ford Explorert rajta egy fehér fejű sasi ll; lesz egy pár tuningolt FORD Mustang isscommander írta:Az S-Max tuti meglesz. :-))))) Nem voltam még ilyen júniusban tartott majálison...kaját lehet venni a helyszínen vagy vigyek magammal?