Időpont: 2014 szeptember 13.
Helyszin: Szeged plaza parkoló és shopping mall
Link: http://www.starlightmarketing.hu/
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Tudom Én,miért.TomiTomi írta: Amúgy ettől a bevásárlőközpontos autókiállítástól eléggé fázom.
És amelyik felül a géptetőre szegecses farmerban...., és nem érti, hogy mi bajod ezzel?John Deere írta:Tudom Én,miért.TomiTomi írta: Amúgy ettől a bevásárlőközpontos autókiállítástól eléggé fázom.![]()
Nálunk tavalyi évet leszámítva, Debrecenben szokott lenni éves USA autós tali. Baumax áruház parkolója, ingyenes látogatás, Neked meg 6-8 órás munka, hogy 3 és fél percenként szólj gyereknek/apának/fotózkodó tinicsajnak, hogy ne fogdossa,nyitogassa, se tehénkedjen rá, ha nem gond. Persze, Ők vérig sértve érzik magukat...
A bevásárlóközpontban kiállított autók ellesznek kordonozva,tehát senki nemtudja összetapizni,megkarcolni stb ........TomiTomi írta:Engem nagyon fűznek, hogy menjek. Állítólag filmautó-találkozó lesz: General Lee, KITT, Vissza a jövőbe De Lorean, Bandit Trans Am, Eleanor és Starsky Torino. Ha biztos lennék benne, hogy ezek tényleg mind ott lesznek, még lehet, hogy le is mennék.
Amúgy ettől a bevásárlőközpontos autókiállítástól eléggé fázom.
Hi,dani01 írta:Hello Fiuk!![]()
Voltam tavaly, nekem nagyon tetszett, és igen szallaggal körbe voltak keritve az autók, az idén is szeretnék menni, csak sajna nekem a parkoloban kell kiállitanom a Taut