Szezonzáró Krúz, 2014.10.19
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Szezonzáró Krúz, 2014.10.19
Tesztek majd fel képeket?
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Nagyon klassz krúz volt a tegnapi! Köszönöm Hesáéknak a szervezést és zsíros kenyeret teával.
Tegnapi felhozatal, nagyon jól tükrözte fórumunk autóállományát: volt Mustang minden generációból, egy TBird, egy Ford tepsi(ke), egy Mercury és egy Lincoln.
Klikk a képre nagyításért
További képek a képtárunkban itt. A képek nagy részét én készítettem, egyet Fekete Zoli küldött, melyet elrejtettem a többi között.
Ha lenne még képetek a képtárunk ba, akkor juttassátok el hozzám vagy beszéljünk.
Tegnapi felhozatal, nagyon jól tükrözte fórumunk autóállományát: volt Mustang minden generációból, egy TBird, egy Ford tepsi(ke), egy Mercury és egy Lincoln.
Klikk a képre nagyításért
További képek a képtárunkban itt. A képek nagy részét én készítettem, egyet Fekete Zoli küldött, melyet elrejtettem a többi között.
Ha lenne még képetek a képtárunk ba, akkor juttassátok el hozzám vagy beszéljünk.
Koszi a képeket!
Semmi gond Szilárd legközelebb is szívesen várunk rátok.kess írta:Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Köszi a szervezést és bocs, hogy reggel ránk kellett várni!
Nagyon jó túra volt!
Jövőre nektek a reggeli találkozókra külön időpontot fogunk megjelölni.
tánc meg táncAzati Vagyok írta:En is koszonom mindenkinek nagyon szuper volt az utvonal es a programok is. Jovore folytkov addig is legyen tanc meg tanc.
meg univerzális buli
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
erről lemaradtam. Így jár aki ritkán látogatja a -ot.
- somi
- Városi versenyző
Hát, Zsozsókám, nekem mákom volt, mert legalább a facebook-ot látogatom Tényleg csapkodhatod a homlokodat, mert remek kis buli volt.Zsozsó írta: erről lemaradtam. Így jár aki ritkán látogatja a -ot.
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Néha vacakol nálam az internet, néha én vagyok lusta mire hazaérek Hekkezés esetleg Láttam milyen sokan voltatok, sajnálom