HDave írta:Srácok.....ciki vagy nem ciki, én valamiért teljesen vasárnapra raktam magamban a programot. Úgyhogy szombaton olyan 2 körül esett le, hogy 8.-a szombaton van
Epic fail
Amúgy 9.-én voltunk túrázni és az volt a szombat. Amúgy vártunk, sajna nem volt meg a számod, így nem tudtam rád csörögni.
Na tessék. Még most is bajban vagyok a dátumokkal
Sajnos hiába hívtál volna telefonon, szombatra más program volt tervezve.
Viszont a képek szépek. Na majd legközelebb
TomiTomi írta:A számod azért jött volna jól, hogy tisztázzam, hogy jössz-e.
Amúgy emlegettünk, főleg mikor Oszi diktálta a tempót Nagybörzsöny felé.
Nagyon jo volt a turatok! A balatoni tali is nagyon szupi volt es jol szervezett, kvizzel, bankettel, dijakkal, amibol en is kaptam egyet, az off kocsimmal...:-)
oszi írta:Ne gondolj semmi extrára , csak gondoltam fölfelémenés adta bátorsággal ugratunk egy kicsit a púpon , sikerült .
Dehogy nem extra! Tudod, hogy a tavalyi borzsony-cruz is a pupok miatt ment arra! :-) . Szerencsere a Poni szulinap utan sikerult vegig menni a "palyan".
Jetbird írta:A balatoni tali is nagyon szupi volt es jol szervezett, kvizzel, bankettel, dijakkal, amibol en is kaptam egyet, az off kocsimmal...:-)
Miért volt off a kocsid? Vagy csak számunkra? És milyen díjat kaptál?
Igen, ugy ertettem, hogy szempontbol off kocsi :-) . Egy ilyen szelen kipattogtatott, egyebkent gravirozott uveg dijat kaptam, a kovetkezo felirattal: "A legszebb eredeti allapotban megtartott veteran jarmu". Szoval tok jo, hogy nem taknyoltam semmit rajta...:-)