Dátum: 2015 augusztus 13-16.
Helyszin: Monostori Erőd, Komárom
Link: http://www.usacar.hu/
Részletek később.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Akkor Esztergomtól mehetnénk akár együtt isJetbird írta:Sir, yes Sir! Igen, megyünk, szintén szombaton délelőtt. A Lekvártúra útvonalon megyek valsz., Kemence..., Letkés..., Sturovó..., Üdv.
Nem arról volt szó, hogy mentek az Augusztusi Hot Summer Nitesra?Jetbird írta:Sir, yes Sir! Igen, megyünk, szintén szombaton délelőtt. A Lekvártúra útvonalon megyek valsz., Kemence..., Letkés..., Sturovó..., Üdv.
Persze! Találkozzunk a híddal szemben, a szlovák oldalon, a Parkan múzeum parkolójába..., vagy ahol Te szeretnéd..., az időpontot még finomíthajuk addig bőven. Köszi.[/quote]Jetbird írta:Akkor Esztergomtól mehetnénk akár együtt is
Ungarische oldalon kéne menni, Nyergesen még felveszem a sógorom. Egomi oldalon a híd alatti parkolóban talizhatunk ha neked ok. De majd még besz...zolee írta:Persze! Találkozzunk a híddal szemben, a szlovák oldalon, a Parkan múzeum parkolójába..., vagy ahol Te szeretnéd..., az időpontot még finomíthajuk addig bőven. Köszi.Jetbird írta:Akkor Esztergomtól mehetnénk akár együtt is
Nézd, Tomi, igazad van, tényleg nem occó, de a következő érveim vannak:TomiTomi írta:Egy szombatért fizettek 8000-t?
En meg csak 4x vagy 5x voltam, Peti, satorral, es mivel a sracokat meg a kocsit feltem, ezert volt, hogy fel oraig piszmogtam a satorhely keresessel de vegul teljesen kozepen vagy fent a domb teton, a szelenel mindig talalam helyet, soha nem jott arra senki, bar igazad van, a riziko sehol sem nulla.GTPeti írta:Hogy aztan hajnali háromkor, vagy rajtatok, vagy a kocsitokon menjen at egy Dodge RAM-os csávó, aki a 10. sör utan Ken Blocknak képzeli magat...
En semmiképp nem tartom jo ötletnek az ottalvast.