Esti cruising, rendszertelenül
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
igen a 19 szimpatikusabb, mert addigra esetleg oda is lehet érni...
Hova is? Merre megyünk?
K megvolt, É is még anno nélkülünk, D nem érdekes, mi lenne Ny felé?
Régi 1-es út? Nagyon régen nem mentem rajta...
Páty, Telki, Zsámbék esetleg?
Majd jól elolvassuk Bandit úr terbét, remélem az övé jobb és kidolgozottabb lesz.
Hova is? Merre megyünk?
K megvolt, É is még anno nélkülünk, D nem érdekes, mi lenne Ny felé?
Régi 1-es út? Nagyon régen nem mentem rajta...
Páty, Telki, Zsámbék esetleg?
Majd jól elolvassuk Bandit úr terbét, remélem az övé jobb és kidolgozottabb lesz.
nah hölgyek és urak, én terveztem egy economy cruise-t...
az útvonal a gyönyörű észak felé
Budapest - Szentendre - Tahitótfalu - Szentendrei-sziget körbe (Pócsmegyer, Surány, Kisoroszi... vhol megállás a Dunaparton, duma, fényképezkedés)
innen akár vissza, akár crusie tovább a Dunaparton Visegrád felé... akár megállás és duma, akár nem... és akkor vissza lehet a Pilisen át...
sajna ha megy is nekem, akkor is csak vmi nagyon economyt tudok bevállalni.... shame, de ez van
az útvonal a gyönyörű észak felé
Budapest - Szentendre - Tahitótfalu - Szentendrei-sziget körbe (Pócsmegyer, Surány, Kisoroszi... vhol megállás a Dunaparton, duma, fényképezkedés)
innen akár vissza, akár crusie tovább a Dunaparton Visegrád felé... akár megállás és duma, akár nem... és akkor vissza lehet a Pilisen át...
sajna ha megy is nekem, akkor is csak vmi nagyon economyt tudok bevállalni.... shame, de ez van
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Mi ez az economy?
ÉN nem mehetek gyorsan, mert az asszony a fülemet a térdemig lehúzza! Ráadásul bekell tartani az előírásos sebességet is és régi autó már nem is tud gyorsan talpalni...
Az irány nekünk tetszik!! Sajnáljuk, hogy a múltkor nem tudtunk veletek menni az É-i irányba...Jó kis túra ez... akár Szentendrén is jó képeket lehet csinálni...
ÉN nem mehetek gyorsan, mert az asszony a fülemet a térdemig lehúzza! Ráadásul bekell tartani az előírásos sebességet is és régi autó már nem is tud gyorsan talpalni...
Az irány nekünk tetszik!! Sajnáljuk, hogy a múltkor nem tudtunk veletek menni az É-i irányba...Jó kis túra ez... akár Szentendrén is jó képeket lehet csinálni...
a részemről az economy, az kruzolós, rövidebb és nem kitaposós (ami szintén jó, de most nem engedhetem meg magamnak)
és a szívem sajdul majd, mert a hegyi utakon mindig vmi fura törtenik velem
és a szívem sajdul majd, mert a hegyi utakon mindig vmi fura törtenik velem
jah, és akkor úgy kéne találkozni az exSüba, most Csillagvár parkolójában (Szentednrei út, Csillaghegy magassága) , hogy 19kor el tudjunk indulni...