Lurdy-Meet: Minden csütörtökön a Lurdy hátsó parkolójában
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Szegény Jaagger, nem sok amerikai autót látott, de embert annál többet.
TomiTomi-ra gondoltunk sokat, miközben végignéztük a Mustangot Tomi képzeld ebben az autóban rendes váltó van, nem az a nyugdíjas megoldás
Amúgy szerintem jó sokan voltak, de max. 10 gép lehetett kint. A Ford fórum szokás szerint szép számmal képviseltette magát, sőt a végén még a trélerünk is megjött. Chromlo is befutott végszóra a szép fehér szállítójával..
TomiTomi-ra gondoltunk sokat, miközben végignéztük a Mustangot Tomi képzeld ebben az autóban rendes váltó van, nem az a nyugdíjas megoldás
Amúgy szerintem jó sokan voltak, de max. 10 gép lehetett kint. A Ford fórum szokás szerint szép számmal képviseltette magát, sőt a végén még a trélerünk is megjött. Chromlo is befutott végszóra a szép fehér szállítójával..
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Sajnálom, hogy lemaradtam erről a találkozóról. De most így legalább élvezem az enyémet.LeMans67 írta:Szegény Jaagger, nem sok amerikai autót látott, de embert annál többet.
És sikerült mér Chromlonak lehajtania a mélygarázsba?LeMans67 írta:A Ford fórum szokás szerint szép számmal képviseltette magát, sőt a végén még a trélerünk is megjött. Chromlo is befutott végszóra a szép fehér szállítójával..