És 15-öt fogyasztanaTomiTomi írta:Ha jól hallottam, akkor következőnek egy 3 l-es dízelt akarnak kihozni. (Azzal már egész rendesen menne az Outback. )
Subaru
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Nemtom, de asszem nem olvastad amit írtam oly szép hosszan...
Dízelt azért veszek, merhogy nagyon keveset fogyaszt... nem a motor kultúrált járása miatt, nem a tipikus "moderndízel-bűz" miatt...
egy 10literes autópályai fogyasztású dizel nem fogyaszt kevesett... sőt sokat
én csak a célt nem értem... a dízellel az a cél, hogy az ember gazdaságosabban közlekedhessen, ha ez nem fontos vesz 1000 kultúráltabban járó, csendesebb benzinest
hogyisvanez.... a subaru kiket célzott meg a kályhával???
Dízelt azért veszek, merhogy nagyon keveset fogyaszt... nem a motor kultúrált járása miatt, nem a tipikus "moderndízel-bűz" miatt...
egy 10literes autópályai fogyasztású dizel nem fogyaszt kevesett... sőt sokat
én csak a célt nem értem... a dízellel az a cél, hogy az ember gazdaságosabban közlekedhessen, ha ez nem fontos vesz 1000 kultúráltabban járó, csendesebb benzinest
hogyisvanez.... a subaru kiket célzott meg a kályhával???
nem vontam le, de tempomat 150nél és máris tudod mennyi az annyi...
sőt, ha a mai, nem takarékos nagyobb dízelekből indulok ki, meg abból, hogy a Subaru sosem az üzemanyag gazdaságosságról volt híres, az írt adatokat totál reálisnak tartom
sőt, ha a mai, nem takarékos nagyobb dízelekből indulok ki, meg abból, hogy a Subaru sosem az üzemanyag gazdaságosságról volt híres, az írt adatokat totál reálisnak tartom
Szerintem, ha diesel egy autó akkor max 2,0 L, mert azért veszik, mert keveset fogyaszt, így takarékos (Peu HDI pl. 7 L pályán a 307-ben, de város 5-6 között simán ment és ez egy nehéz dög..). Egy 10 L pályán fogyasztó gép, ami alapból drágább, üzemanyag meg már most drágább... Ráadásul nem könnyű autó, igazából mi ennek az értelme?
Olyan mint amikor vesz valaki 5000-es motorral ÚJ Mercit és gázt tesz bele, mert olcsóbb, akkor miért nem vett egy sok karikást és az ár különbözetet elbenzinezheti.. (bár inkább, miért nem vesz egy Vespát? Az olcsóbb fenntartásilag... )
Szerintem átverték a népet. Sokan ráálltak a dieselre, hogy olcsó, bár anno se értettem meg miért vesz valaki újat, csak aki állandóan azzal járt nagy távolságra amúgy nem volt semmi értelme... Környezetkárosító és egyre jobban, csak most már közvetlen ránk az apró részekékkel...
Sajnos divat lett mostanra...
Olyan mint amikor vesz valaki 5000-es motorral ÚJ Mercit és gázt tesz bele, mert olcsóbb, akkor miért nem vett egy sok karikást és az ár különbözetet elbenzinezheti.. (bár inkább, miért nem vesz egy Vespát? Az olcsóbb fenntartásilag... )
Szerintem átverték a népet. Sokan ráálltak a dieselre, hogy olcsó, bár anno se értettem meg miért vesz valaki újat, csak aki állandóan azzal járt nagy távolságra amúgy nem volt semmi értelme... Környezetkárosító és egyre jobban, csak most már közvetlen ránk az apró részekékkel...
Sajnos divat lett mostanra...
Erről már beszéltünk Schmidi. Nem annyira ciki ez, minek tagadni?Schmidi írta:Neked olyan van? Az nekem nemteccik.Bandit írta: Már, hogy hallottál volna? A bőrmaszk a füledet is takarja.
Persze nekem is van. Hogy neked könnyebb legyen bevallani szívesen hazudom ezt. Tudod, hogy csíplek az összes aberációd és gátlásod ellenére is.