Audi
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Audi
Már itt sincs V8 Cserébe azért elég jól mozog...
Egy ideális családi autó
- PonyGT
- Kabóca
- Kapcsolat:
Szerbusztok
Hogy ne a Ford topikot offoljam szét, megosztanám veletek itt a hobbi járműveimet
Jelenleg már csak 2db 4 karikást birtokolok.
A képen a jobb oldali 1992 Audi V8 4.2 manuális váltós, 2005 óta családunk tagja, szívem csücske
Korától függetlenül teljes felújításon esett át.
A bal oldalit most adtam el, vasárnap került az új tulajhoz. Az egy hosszított tengelytávú V8 Lang volt, Magyar kormányzati autó volt a 90-es években.
A másik egy 1985 Audi Coupe quattro 2.2 teljesen gyári állapotra restaurálva.
üdv
Hogy ne a Ford topikot offoljam szét, megosztanám veletek itt a hobbi járműveimet
Jelenleg már csak 2db 4 karikást birtokolok.
A képen a jobb oldali 1992 Audi V8 4.2 manuális váltós, 2005 óta családunk tagja, szívem csücske
Korától függetlenül teljes felújításon esett át.
A bal oldalit most adtam el, vasárnap került az új tulajhoz. Az egy hosszított tengelytávú V8 Lang volt, Magyar kormányzati autó volt a 90-es években.
A másik egy 1985 Audi Coupe quattro 2.2 teljesen gyári állapotra restaurálva.
üdv
Gratulálok, nagyon szépek a gépek : Van esetleg belsőkről is kép?
(ennél már csak egy jobb lenne: a Coupe a V8 technikájával )
(ennél már csak egy jobb lenne: a Coupe a V8 technikájával )
szoktam látni egy ilyen coupe T Szigetszentmiklós on nem ez az?
Talán érdekes lehet, hogy egy kis autóban milyen műszerfal van :
A műszerfal maga igen, az szerintem messze a kategória felett áll. A színes dolgokat nem kedvelem, de ez más kérdés.
Ehhez a vidám autóhoz, aminek gondolom a "gyerekek" és a nők a célközönsége, biztos imádni fogják . Ne feljtsd itt lehet 2 színben rendelni a külsőt is már sok éve, tehát van igény erre...
Ehhez a vidám autóhoz, aminek gondolom a "gyerekek" és a nők a célközönsége, biztos imádni fogják . Ne feljtsd itt lehet 2 színben rendelni a külsőt is már sok éve, tehát van igény erre...