Dodge Challenger 2008-
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
na ja, az Audim ami europai szemmel azer nagyobbacska, meg 5hengeres motor van benne, meg 4kerekhajtas, 1760 kilo...
akko a polohoz kepest a Challenger vagy a GT500 abszolut pehelysúly
akko a polohoz kepest a Challenger vagy a GT500 abszolut pehelysúly
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Nekem se. Az ütköző túl nagy, a spoilert tegnap este szerelte fel Józsi bá.kaRdoSmuki írta:Ez nem tetszik Nektek??
Így van. Meg én is.trafo2000 írta:Volt egy kép amin a régi és az új állt egymás mellett,mit mondjak,a régi fényévekkel szebb és arányosabb,az új esetlennek és bumfordinak tűnt.Élőben kiváncsi leszek azért milyen.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Felkerült a gép Dodge USA oldalára: http://www.dodge.com/en/2008/challenger/
Méretek (összehasonlításképpen a GT500 adatai):
Hossza: 502 cm (477 cm)
Szélessége: 192 cm (203 cm)
Magassága: 145 cm (138 cm)
Súlya: 1878 kg (1778 kg)
Súlyelosztás (E/H): 55,6/44,4 (57/43)
Méretek (összehasonlításképpen a GT500 adatai):
Hossza: 502 cm (477 cm)
Szélessége: 192 cm (203 cm)
Magassága: 145 cm (138 cm)
Súlya: 1878 kg (1778 kg)
Súlyelosztás (E/H): 55,6/44,4 (57/43)
Minden szó nélkül beleülnék, szerintem Orange Hemi színben nagyon jól mutat (a régi sokkal szebb ez nem kétséges, de az a régi idők jó tervezői által készült).
Ahogy Stang írta, azért ez a gép szerintem komolyabb, mint a Ford vetélytársak (ezért TomiTomi és Bandit leveszi a fejem, de ettől még tény). Talán, ha lenne kétajtós Falcon az leheten az ellen fele...(Mad Max X-edik részeként, még be is lehetne futtatni... ). Mert a régi dolgok kihatnak szerintem a mai vásárlókra is és itt egy erőgép legendát kellene összemérni amerika tömegek részére gyártott olcsó sportos autójával....
Ahogy Stang írta, azért ez a gép szerintem komolyabb, mint a Ford vetélytársak (ezért TomiTomi és Bandit leveszi a fejem, de ettől még tény). Talán, ha lenne kétajtós Falcon az leheten az ellen fele...(Mad Max X-edik részeként, még be is lehetne futtatni... ). Mert a régi dolgok kihatnak szerintem a mai vásárlókra is és itt egy erőgép legendát kellene összemérni amerika tömegek részére gyártott olcsó sportos autójával....