Kívánságok, ötletek, hibajelzések, újdonságok, stb.

Az oldallal és a fórummal kapcsolatos hírek, észrevételek, hibajelzések, ötletek helye

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.03 6:29

:nemtom: ittál? nemkeveset? :monokli:
-= '87 Ford Mustang GT =-

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:

Bandit
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Bandit » 2008.03.03 8:15

StangMan írta: :blah:
Szerintem egy közösségi oldalnak figyelembe kell vennie a közösség akaratát. Egy kibaszott pipán múlik, hogy az általatok (2 fő) preferált fekete-piros kép, egy jobban látható világosszürke-feketére változzon ha, a tisztelt fórumozó így szeretné.
Ezt a gestapos hozzááláást full nem értem. Mi ez a "majd én megmondom!" dolog? 5 ruppót nem ér az egész ilyen hozzáállással.
Mukit és Schmidit rendesen sikerült leoltani, holott kettejük nélkül sehol sem lenne ez az egész hóbelebanc, már ha csak az alapcsapatot nézem amiből kiágazott ez az oldal.
Marhára kezdek bepöccenni ettől az egésztől. Mukiék kissé érzékenyen vették a dolgot valszeg, de az utolsó hozzászólással már én sem tudok egyezni. Ha elfogynak az érvek akkor moderálunk!? Mi ez?

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.03 8:43

Elfogynak az érvek... Nem is értelek Bandit...
Ha az a szabály, hogy két dolog nincs, akkor két dolog nincs....
Nem érdekel az árnyalt fogalmazás... Ha egy kis esze van a usernek, pontosan tudja miért fogalmazott árnyaltan és mit akart vele mondani... Én gondolom, hogy itt a többség intelligenciája megüti az átlagot... akkor meg pontosan tudja... a Tomi úgy döntött, hogy sok, akkor sok...

De ezek szerint, az ilyen "arcnélküli társadalmakban" ez így megy... ha megszegem a szabályt, akkor még tovább puffogok és csinálom a feszültséget... pedig az a két szabály nagyon egyszerű... és így is marad...
Az hogy túlreagálták bizonyos... ilyenkor én (na jó, de én 1 tuskó vagyok) megkérdem a kedves moderátort, hogy mi az anyjéárt törölte a hozzászólásom... magánban... ha feszültésgkeltés a cél, akkor nekiállok "anyázni" a fóumon...

Azon sem lehet vita, hogy abba szólók bele amihez közöm van...
Vagyis ha bárkivel folytatott a vitámat kihozom a fórumra (ami szvsz nagyon helytelen), akkor abba bárki beleszólhat, úgy hogy nem ismeri a körülményeket, és ez csak további anyázást szül... erre nincs szükség... szvsz... különben nyomhatnánk az indexen is

Akkor nem értem hol a demokrációt rengető helytelenség a hozzászólásomban?
Az hogy azt mondtam, hogy a játszótér úgy néz ki ahogy kitaláltuk? Egy gatyát nem lehet felhúzni 70 emberre... ez neki túl zöld, neki túl sárga, neki túl kicsi, neki túl szar... értem... tényleg van megoldás...

legyen szürkébb... értem... ez most túl szürke... de akkor ha az szürke, akkor meg ez túl piros... de akkor ez itt nem elég világos ...
nagyon jól tudhatnád basszus, ha egyszer szétbontasz egy kasztnit akkor nem csak azt az egy lyukat fogod foltozni amit terveztél... mert van ami magával hoz más dolgokat is...

de nyugodtan sorold fel a hozzászólásaimban mi volt olyan pofátlanul agresszív... itt meg lehet beszélni, jöhet magánban is, faxon, sms-en... bárhol... ez erről szól... de a legegyszerűbb, ha felállok...

de mielőtt bármilyen kommentet fűzök, elolvasom a faszét akiét kiritzálom, MEGÉRTEM és aztán teszem... szvsz

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.03 8:53

Bandit írta:Ezt a gestapos hozzááláást full nem értem. Mi ez a "majd én megmondom!" dolog? 5 ruppót nem ér az egész ilyen hozzáállással.
értem... nincs majd én megmondom...
"ez van" van... vagyis nem volt semmiféle okoskodás... meg lett csinálva és ki lett téve... ennyi...
nagyon könnyű idejönni és azt mondani szar... főleg ha tudjuk nem az... le lehetett volna ülni tavaly másjuban és meg lehetet volna csinálni
munka van benne... nem kevés... tisztelem másnak a munkáját még ha nem is teccik...
de légyszi akkor mond, mi az ami nem tetszik, akár itt akár magánba nem számit... a magán is macsó... mert kiállsz a véleményed mellett... csak mondom... én sem szajkózók mást...

mond mire legyen változtatva... megofntoljuk... ha kivitelezhető és tetszetős, akkor az új motornál meg lesz csinálva... ha nem, nem

vannak kérdések, amiben nincs demokrácia, de mindent meghallgatunk és megfontolunk... eddig sem mondtam mást...

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.03 9:02

meg van még 1-2 fórum, ahol fórumozok és jópár dolog nem tetszik... de ez van... az arcok, a dumák miatt járok oda... többit kibírom... az arcok és dumák miatt... persze biztos anyázhatnék is...

Bandit
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Bandit » 2008.03.03 10:26

Ki anyázott? Mutass rá. Megvédelek! 8)

Értékeljük a munkát ami mögötte van, ezt Te is tudod. De a kérések elhangzottak már párszor. A megfontolás meg elég rövid volt és nem is túl alapos.
Azért kérik méhányan, hogy lehessen egy másik felületet választani, ami kommerszebb, mert ez egy idő után szemkifolyatós néhányaknak, ráadásul melóhelyen tuti bukta. 1500 méterről látszik!
Az, hogy több fórum van mint hozzászólás az rendben is van. Megértem az érveket amik mellette szólnak. De ha látszik egy topic-on, hogy bedöglött akkor az mehetne egy topic temetőbe. Az is zavaró, ha nem lehet a topicok között keresni, mert a sok döglött topic között nehéz megtalálni a lényegeseket.

Ami pedig tény, hogy egyikünk sem az a kifonomult úriember, de azért olvass vissza, hogy kb. mi jöhet át pár gyökken fórumozónak. Hidd el érdemes!
Mind a ketten válogatottan tudunk gyökérkedni (én még ebben is jobb vagyok nálad 8) ), de azért... banyek!

Chromlo
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Chromlo » 2008.03.03 11:58

StangMan írta::nemtom: ittál? nemkeveset? :monokli:
Nekem most is úgy van. :?

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.03 17:36

mire gondósz? az időjárásra? nemtom mi a gond... :nemtom:

Schmidi
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Schmidi » 2008.03.03 19:22

StangMan írta:mire gondósz? az időjárásra? nemtom mi a gond... :nemtom:
Mondjuk, hogy itt lenne a "helye"?
:arrow: viewtopic.php?p=7942#7942
[url=http://www.schmidi.hu/]| schmidi.hu |[/url]

Chromlo
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Chromlo » 2008.03.04 11:56

Ezt mondom az időjárásos dumcsi, a Somi garázsában folytatodik (kb 3 hozzászolás), bár a Schiszi megnézte nekem, és neki jó helyen van. :roll:

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.12 4:33

került 2 új smiley a rendszerbe, amiket nagyon jól lehet majd hasznosítani...

az egyiket akkor használtam volna előszőr, amikor a strandon megláttam Bandit döbbenetes mellszőrzetét, amivel Austin Powers utasíttota nem is kicsit maga mögé... akkor ilyen képet vágtam :aaaaaa:

A másikat pedig akkor használtam volna, amikor ugyanaz az a dús bunda feltűnt a hátán is :leesettall: ...

:monokli:

:pacsi:

Bandit
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Bandit » 2008.03.12 8:48

StangMan írta:...amivel Austin Powers utasíttota nem is kicsit maga mögé...
TomiTomi-t miért kellett belevonni? :monokli:

Nem lehet, hogy az orrodból burjánzó buja szőrcsomók már a szemeid előtt tekergőztek? Lévén, hogy magasabb vagy nálam, lefelé tekintettél rám és ezért belóghatott a képbe a gigantikus nazális frizurád. Ezért hitted azt, hogy az én mell és hátszőröm amit látsz.

:kbf:

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.03.12 8:52

nazális frizura basszki... :rohog:

:buttkick:

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.03.18 21:36

Jó lett a címlap. :klassz: Ford 49 hot rod?

Chromlo
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Chromlo » 2008.03.18 23:20

TomiTomi írta:Jó lett a címlap. :klassz: Ford 49 hot rod?
Lehet, megint velem van probléma, de nekem a "régi" Mustangos van.

Válasz küldése