Hozzászólás
Szerző: StangMan » 2008.03.03 8:43
Elfogynak az érvek... Nem is értelek Bandit...
Ha az a szabály, hogy két dolog nincs, akkor két dolog nincs....
Nem érdekel az árnyalt fogalmazás... Ha egy kis esze van a usernek, pontosan tudja miért fogalmazott árnyaltan és mit akart vele mondani... Én gondolom, hogy itt a többség intelligenciája megüti az átlagot... akkor meg pontosan tudja... a Tomi úgy döntött, hogy sok, akkor sok...
De ezek szerint, az ilyen "arcnélküli társadalmakban" ez így megy... ha megszegem a szabályt, akkor még tovább puffogok és csinálom a feszültséget... pedig az a két szabály nagyon egyszerű... és így is marad...
Az hogy túlreagálták bizonyos... ilyenkor én (na jó, de én 1 tuskó vagyok) megkérdem a kedves moderátort, hogy mi az anyjéárt törölte a hozzászólásom... magánban... ha feszültésgkeltés a cél, akkor nekiállok "anyázni" a fóumon...
Azon sem lehet vita, hogy abba szólók bele amihez közöm van...
Vagyis ha bárkivel folytatott a vitámat kihozom a fórumra (ami szvsz nagyon helytelen), akkor abba bárki beleszólhat, úgy hogy nem ismeri a körülményeket, és ez csak további anyázást szül... erre nincs szükség... szvsz... különben nyomhatnánk az indexen is
Akkor nem értem hol a demokrációt rengető helytelenség a hozzászólásomban?
Az hogy azt mondtam, hogy a játszótér úgy néz ki ahogy kitaláltuk? Egy gatyát nem lehet felhúzni 70 emberre... ez neki túl zöld, neki túl sárga, neki túl kicsi, neki túl szar... értem... tényleg van megoldás...
legyen szürkébb... értem... ez most túl szürke... de akkor ha az szürke, akkor meg ez túl piros... de akkor ez itt nem elég világos ...
nagyon jól tudhatnád basszus, ha egyszer szétbontasz egy kasztnit akkor nem csak azt az egy lyukat fogod foltozni amit terveztél... mert van ami magával hoz más dolgokat is...
de nyugodtan sorold fel a hozzászólásaimban mi volt olyan pofátlanul agresszív... itt meg lehet beszélni, jöhet magánban is, faxon, sms-en... bárhol... ez erről szól... de a legegyszerűbb, ha felállok...
de mielőtt bármilyen kommentet fűzök, elolvasom a faszét akiét kiritzálom, MEGÉRTEM és aztán teszem... szvsz
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: