Kenguruvadász autója lett volna: 1978 Ford Fairmont
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- Kenguruvadász
- Úrvezető
szevasz! a hír fasza
ha holnaptól leszel a tulaja, akkor már akár holnap nyomhatod ezerrel az infókat és a képeket
tetszik a 2szűrős megoldás !!
ha holnaptól leszel a tulaja, akkor már akár holnap nyomhatod ezerrel az infókat és a képeket
tetszik a 2szűrős megoldás !!
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- Kenguruvadász
- Úrvezető
ha vigyáztak a motorra (értem úgy, hidegen nem gyalázták, jó olajat kapott és mindig rendesen volt cserélve... stb.) akkor a 400.000 km szerintem egy jól bejáratott gépet takarhat...
figyelni kell azért rá, ha a gumi alaktrészek (pl. vízcsövek) nem voltak még cserélve, akkor inkább cseréld le... nézd majd meg a hűtőt is... a visszaúton nem melegszik-e a víz
lenne érteleme egy olajhőfok mérőnek is... az sokat elárul...
olajakat, gyertákat és szűrőket én cserélnék a helyedben alapból, ha csak nem bizonyított ( papír vagy az életére esküszik az eladó ), hogy ezek most voltak nemrég...
nekem az offomban (turbós 20szelepes 2.2-es) van 331000 km és az még ráadásul pörgős is...
szerintem ne aggódj... hajrá !!!
figyelni kell azért rá, ha a gumi alaktrészek (pl. vízcsövek) nem voltak még cserélve, akkor inkább cseréld le... nézd majd meg a hűtőt is... a visszaúton nem melegszik-e a víz
lenne érteleme egy olajhőfok mérőnek is... az sokat elárul...
olajakat, gyertákat és szűrőket én cserélnék a helyedben alapból, ha csak nem bizonyított ( papír vagy az életére esküszik az eladó ), hogy ezek most voltak nemrég...
nekem az offomban (turbós 20szelepes 2.2-es) van 331000 km és az még ráadásul pörgős is...
szerintem ne aggódj... hajrá !!!
- Kenguruvadász
- Úrvezető
jah, azt meg nem is mondtam, hogy ha gázos, akkor a motor kopása még kisebb lehet, mint benzines esetben...
annyit tegyél meg szerintem, hogy mielőtt elindulsz, hagyd alapjáraton járni az autót míg üzemmeleg nem lesz... ha üzemmeleg, akkor még egy 5 percet... ja nem forr fel a víz, akkor a hűtése rendben
utána hazamész, örülsz és mesélsz... aztán majd jól megszakértjük
annyit tegyél meg szerintem, hogy mielőtt elindulsz, hagyd alapjáraton járni az autót míg üzemmeleg nem lesz... ha üzemmeleg, akkor még egy 5 percet... ja nem forr fel a víz, akkor a hűtése rendben
utána hazamész, örülsz és mesélsz... aztán majd jól megszakértjük
- Kenguruvadász
- Úrvezető
Azt hiszem 1 rendes bemutatkozás elmaradt,ezúton pótolom.
26 éves, jelenleg ausztrália közép keleti részén élő és dolgozó autórajongó vagyok.Mindent szeretek amiben v motor van és amerikai.
Ha már itt vagyok mindenképpen birodalmi lépegetőt akarok venni, sajnos az igényeimet eggyenlőre nem elégíti ki a pénztárcám, autó meg nagyon kell mert a távolságok miatt motoron nem tudok túl sok helyre eljutni.A csótánynak nagyon megörültem mert ezen a környéken sok az amerikai autó viszont nagyon kevés eladó van és az is drága.
Holnap felrakom a képeket.
Gratulálok a honlap monden készítőjének,nagon jó lett
26 éves, jelenleg ausztrália közép keleti részén élő és dolgozó autórajongó vagyok.Mindent szeretek amiben v motor van és amerikai.
Ha már itt vagyok mindenképpen birodalmi lépegetőt akarok venni, sajnos az igényeimet eggyenlőre nem elégíti ki a pénztárcám, autó meg nagyon kell mert a távolságok miatt motoron nem tudok túl sok helyre eljutni.A csótánynak nagyon megörültem mert ezen a környéken sok az amerikai autó viszont nagyon kevés eladó van és az is drága.
Holnap felrakom a képeket.
Gratulálok a honlap monden készítőjének,nagon jó lett
- Kenguruvadász
- Úrvezető
- Kenguruvadász
- Úrvezető
Miért is? Tudom, hogy a benzin lemossan az olajfilmet a henger faláról, de a benzinnek - mint minen folyadéknak - van kenő képessége. Állítólag a gázos jobban kopik...StangMan írta:jah, azt meg nem is mondtam, hogy ha gázos, akkor a motor kopása még kisebb lehet, mint benzines esetben...
Kenguruvadász!
Azért no para. Ha rendben van, akkor még ennyit elmegy röhögve, ha gázos, ha benzines. Amúgy grat.!
a gáz minimum 105 (száz-sok) vagy hány oktános benzinnek felel meg, az égés ebből adódóan tökéletes...
kenőképesség: a jó motorolaj eljut oda ahova kell...
összevéve, a gázos autó minimálisan kopik jobban mint a benzines, és az üzem végig tisztább és tökéletesebb az gázos esetben
a gázos használatnak 2 titka van: a jó minőségű olaj és a mindig jó állapotú gyújtás...
kenőképesség: a jó motorolaj eljut oda ahova kell...
összevéve, a gázos autó minimálisan kopik jobban mint a benzines, és az üzem végig tisztább és tökéletesebb az gázos esetben
a gázos használatnak 2 titka van: a jó minőségű olaj és a mindig jó állapotú gyújtás...
- Kenguruvadász
- Úrvezető
- Kenguruvadász
- Úrvezető
- Kenguruvadász
- Úrvezető