Üzemzavar
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Üzemzavar
Szolgáltatónk, a Netkert, tegnap állítólag tervezett leállást hajtott végre. Sajnos minket erről nem értesített, sőt, fórumunk adatbázisa is sérült, melyet ma reggel sikerült kijavítanunk.
Szolgáltatónk 99,78 %os üzembiztonságot igért. (Ez kb 12 órás kiesést jelent egy év alatt) Sajnos az elmúlt két hetes üzemben ennek a kiesési időnek már egy tetemes része megvolt. Tárgyalok velük, illetve keresem a megoldást, hogy hogyan tehetjük megbízhatóbbá fórumunk üzemét.
Elnézéseteket kérem az üzemzavarért.
Szolgáltatónk 99,78 %os üzembiztonságot igért. (Ez kb 12 órás kiesést jelent egy év alatt) Sajnos az elmúlt két hetes üzemben ennek a kiesési időnek már egy tetemes része megvolt. Tárgyalok velük, illetve keresem a megoldást, hogy hogyan tehetjük megbízhatóbbá fórumunk üzemét.
Elnézéseteket kérem az üzemzavarért.
A PostImage-s képek rohadtul nem látszanak (nekik viszont van egy jó reklámjuk)
Írtam nekik egy email-t, hogy mi a helyzet, majd kiderül egyáltalán méltatnak-e válaszra.
Ez így gáz... rohadjanak meg !!!
Írtam nekik egy email-t, hogy mi a helyzet, majd kiderül egyáltalán méltatnak-e válaszra.
Ez így gáz... rohadjanak meg !!!
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Szóval csúnya szavak visszaszívva...
Meg is lepődtem, írt a Postimage, hogy a szolgáltatást helyreállították...
Korrekt.. reméljük nem nagyon lesznek ilyen hibák...
Meg is lepődtem, írt a Postimage, hogy a szolgáltatást helyreállították...
Korrekt.. reméljük nem nagyon lesznek ilyen hibák...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Július 26.-án este 8-tól 1-2 órát nem fog üzemelni a fórumunk.
(Menjen mindenki a Lurdyhoz, s akkor élőben tudunk csevegni. Kenguruvadásznak jó kis út lesz... )
Még nem jöttek rá, hogy akkor vagyunk elégedettek, ha üzemel a szerver, s nem költözik...a NetKert mindent megtesz ügyfeleink elégedettségének folyamatos biztosításáért, ezért az Önöket kiszolgáló szerverünket korszerűbb szerverterembe költöztetjük 2007. július 26-án (csütörtökön) 20.00 órakor. A szerver áthelyezése előreláthatóan 1-2 órát vesz igénybe, ezért a szerverszolgáltatás ezalatt az időszak alatt szünetel.
(Menjen mindenki a Lurdyhoz, s akkor élőben tudunk csevegni. Kenguruvadásznak jó kis út lesz... )
Üzemzavar az vót megint... Szarjon sündisznót a szerver üzemeltetője... fazsom kivan... a Netkert-et nem ajánlom senkinek!!!!