2008.4.5. - Évadnyító krúzing
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Találkozóhely: Lurdy felszíni parkoló, ahol a Lurdy minitali szokott lenni nyáron:
Tervezett útvonal Lurdytól Tatabányáig:
Ebéd: Bórmúzeum étterem, Mór
@Zsozsó: Jössz a Lurdyhoz?
Tervezett útvonal Lurdytól Tatabányáig:
Ebéd: Bórmúzeum étterem, Mór
@Zsozsó: Jössz a Lurdyhoz?
- papamacicica
- Úrvezető
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Se emilben, se PÜben nem kaptam meg. Nektek megvan a telefonszámom?papamacicica írta:A Zsozso elküldte Neked privibe a vacsora igényét. Ha nem találod akkor ird meg és elküldjük mégegyszer.
Mi a zsozsoval 10 ó.-körül idulunk Esztergomból és valahol Herceghalom környékén csatlakoznánk a csapathoz. Telefonon érdeklődünk,hogy merre jártok.
- papamacicica
- Úrvezető
- papamacicica
- Úrvezető
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ebben úgy van lehetőség, ha a jobb sarokban az "idézet" gombot nyomod, visszautalni egy hozzászólásra.papamacicica írta:TomiTomi!
Ebben a fórumban nincs lehetőség arra, hogy annak címezzem a választ, vagy az üzenetet, akinek akarom - pl. válasz erre v. új hozzászólás?
Mert én sem mindíg tudom,hogy az adott válasz nekem szól-e.
Amúgy olyan egy topik mint egy beszélgetés egy nagyobb társaságban. Mindenki mondja a magáét, illetve minden hozzászól(hat).
- papamacicica
- Úrvezető
Ok. értem. Tehát vagy megnevezem azt akinek válaszolni akarok, vagy idézem a hozzászólását, és viszont.TomiTomi írta:Ebben úgy van lehetőség, ha a jobb sarokban az "idézet" gombot nyomod, visszautalni egy hozzászólásra.papamacicica írta:TomiTomi!
Ebben a fórumban nincs lehetőség arra, hogy annak címezzem a választ, vagy az üzenetet, akinek akarom - pl. válasz erre v. új hozzászólás?
Mert én sem mindíg tudom,hogy az adott válasz nekem szól-e.
Amúgy olyan egy topik mint egy beszélgetés egy nagyobb társaságban. Mindenki mondja a magáét, illetve minden hozzászól(hat).