Ezért írtam, hogy négypólusos akku, tehát egyik felét teszed előre akkor sim,a másik felét akkor fordított.. No igen, amúgy akit adtam ők elég jók árban szerintem, bár én spéci akkut vettem tőlük és ott a legolcsóbbak, mivel ők hozzák be...StangMan írta:a pozitív és a negatív helye fel van cserélve...
ez miért jó? nemtom, kérdezed meg a Fordot gyártót...
Ha keresel valamit...
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Nincs valakinek ötlete, honnan tudnék kukázni hátsó ablakra 1 db oldalsó krómos díszlécet? Az az egy hiányzik, de nem látok sehol, csak az első ablak alá való feketéket.
Ma megérkeztek hozzá a tartópatentek..... Az okos amik az uszkve 12 darab patentet képesek voltak egy 20*25 cm-es dobozba csomagolni, 3 kilónyi papírral kitömve. Mostmár legalább értem, mitől volt 30 dollár a postaköltség a 13 dolláros szirszarra (Laurel Mountain Mustang, ez itt a reklám helye)
Ma megérkeztek hozzá a tartópatentek..... Az okos amik az uszkve 12 darab patentet képesek voltak egy 20*25 cm-es dobozba csomagolni, 3 kilónyi papírral kitömve. Mostmár legalább értem, mitől volt 30 dollár a postaköltség a 13 dolláros szirszarra (Laurel Mountain Mustang, ez itt a reklám helye)
- somi
- Városi versenyző
Öhm...szóval megtaláltam a hiányzó darabot a padláson, de hülye vagyok Csak az oldalsók belsejéből hiányzik a gumibetét, de azt talán lehet bele berhelni.
A fekete, amit írtam, az nem a keret, hanem ez a cucc, az első szélvédő alatt (most épp nem találom sehol, pedig egy csomó helyen láttam hirdetve). Mindig mérgelődtem, hogy ilyen bezzeg van, keret meg nincs. De mint kiderült, nem is kell, mert nekem van.
A fekete, amit írtam, az nem a keret, hanem ez a cucc, az első szélvédő alatt (most épp nem találom sehol, pedig egy csomó helyen láttam hirdetve). Mindig mérgelődtem, hogy ilyen bezzeg van, keret meg nincs. De mint kiderült, nem is kell, mert nekem van.
Somi, Chromlo... ez a V8-on...
"1978-as Ford Mustang karosszéria alkatrésznek, vagy hobbi célra, sok apró alkatrésszel eladó! A karosszéria kifogástalan állapotban van. Ár: 30.000,-
jenai1975@freemail.hu, 0630/5564963"
megkérdezték és valszeg 79es és már Fox...
...esetleg...
"1978-as Ford Mustang karosszéria alkatrésznek, vagy hobbi célra, sok apró alkatrésszel eladó! A karosszéria kifogástalan állapotban van. Ár: 30.000,-
jenai1975@freemail.hu, 0630/5564963"
megkérdezték és valszeg 79es és már Fox...
...esetleg...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: