III. Ford Majális 2008.05.24, Tököl
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Huu az volt bennem, hogy majus 4, de orulok, hogy 24. Igy lesz idom foglalkozni a kocsival. Mivel haverom akinek a szerszamai nalam voltak belekezdett egy robogos bizniszbe, elvitte oket, igy tisztesseges szerszam nelkul nem tudtam foglalkozni a kocsival. De most allt egy kis penz a hazhoz, a szerszamok fele mar megvan, tehat 24-ere egy hasznalhato autoval tudok majd megjelenni 

1990 Ford Thunderbird SC 35th Anniversary Edition 5 spd
1990 Ford Thunderbird SC 5 spd
[url]http://ludfacanhattyu.blog.hu[/url]
1990 Ford Thunderbird SC 5 spd
[url]http://ludfacanhattyu.blog.hu[/url]
- papamacicica
- Úrvezető
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Néhány nyomtatvány, ami előre kitölthettek és akkor a helyszínen nem kell vele az időt tölteni:
- Nyilatkozat belépéshez - ez mindenkinek kell, aki szeretne a majálison részt venni
- Nyilatkozat gyorsuláshoz - csak azoknak kell, akik szeretnének gyorsulási versenyen részt venni
- Nyilatkozat szlalomhoz - csak azoknak kell, akik szeretnének szlalomversenyen részt venni
- a szépségversenyhez nem kell külön nyilatkozat.
Tudom, hogy időponttal tartozom. Pontosat még én sem kaptam, de rendezvény 10-től indul. Azt gondoltam, hogy az M5ös melleti Tesco parkolójában találkozhatnánk a nekünk kiosztott (egyelőre ismeretlen) időpont előtt fél-egy órával.
- Nyilatkozat belépéshez - ez mindenkinek kell, aki szeretne a majálison részt venni
- Nyilatkozat gyorsuláshoz - csak azoknak kell, akik szeretnének gyorsulási versenyen részt venni
- Nyilatkozat szlalomhoz - csak azoknak kell, akik szeretnének szlalomversenyen részt venni
- a szépségversenyhez nem kell külön nyilatkozat.

Tudom, hogy időponttal tartozom. Pontosat még én sem kaptam, de rendezvény 10-től indul. Azt gondoltam, hogy az M5ös melleti Tesco parkolójában találkozhatnánk a nekünk kiosztott (egyelőre ismeretlen) időpont előtt fél-egy órával.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Megpróbálom tisztázni. Mit hoznál a platón?Chromlo írta:Van néhány kérdésem, ha jár erre valami illetékes:
Van arra lehetőség, hogy a platón bevigyem az autóm, meg pár gumit, és letegyem valamelyik sarokba a szállítójárművem, ahol szemmeltartható? Vagy be sem engenek úgy?
Ha igen, mi lenne a menete?
Hölgyek, Urak...
részemről ha minimálisan is, de annyit tudtam tenni a Majálisért, hogy készítettem nekik egy kis szórót, sajátos stílusunkban... nem a top (sajnos időm kevés), de semminél mindenképpen jobb...
ha valaki használni akarja innen linkelheti...

Ha nyomdai minőségben van rá szükség nyomtatáshoz: KATT IDE
részemről ha minimálisan is, de annyit tudtam tenni a Majálisért, hogy készítettem nekik egy kis szórót, sajátos stílusunkban... nem a top (sajnos időm kevés), de semminél mindenképpen jobb...

-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Ne haragudj! Vizes a Torino :-)StangMan írta:Hölgyek, Urak...