III. Ford Majális 2008.05.24, Tököl
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Tényleg vizes.... Tudom, disznóság...
Tomi mondta, hogy 27et kirakott a szóróból az OverDrive-on... ha mind eljönne a Majálisra elég erős lenne az USA vonal
Tomi mondta, hogy 27et kirakott a szóróból az OverDrive-on... ha mind eljönne a Majálisra elég erős lenne az USA vonal
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- papamacicica
- Úrvezető
- somi
- Városi versenyző
Nem lenne hülyeség megbeszélni. Nekünk van egy kicsi grillezőnk, faszenes. Az M5 tesco-ban meg lehet kapni frankó grillrevalókat, ha szánnánk rá közösen. Nem tudom, ki hogyan tervezi a kaját, meg van-e ott büfé, meg ilyenek, de talán jobban kijönnénk egy közös grillel, mint büfével. A párizsis zsemle viszont biztos olcsóbb.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Találkozzunk szombaton, 9:30-kor a Pesterzsébeti Tesconál (M5 eleje)
Legalább az első nyilatkozatot töltsétek ki otthon, hogy flottul be tudjunk lépni a rendezvényterületére:
- Nyilatkozat belépéshez - ez mindenkinek kell, aki szeretne a majálison részt venni
- Nyilatkozat gyorsuláshoz - csak azoknak kell, akik szeretnének gyorsulási versenyen részt venni
- Nyilatkozat szlalomhoz - csak azoknak kell, akik szeretnének szlalomversenyen részt venni
Hozni a Ford-on kívül nem kell semmit, de lehet széket, napernyőt, stb-t.
Legalább az első nyilatkozatot töltsétek ki otthon, hogy flottul be tudjunk lépni a rendezvényterületére:
- Nyilatkozat belépéshez - ez mindenkinek kell, aki szeretne a majálison részt venni
- Nyilatkozat gyorsuláshoz - csak azoknak kell, akik szeretnének gyorsulási versenyen részt venni
- Nyilatkozat szlalomhoz - csak azoknak kell, akik szeretnének szlalomversenyen részt venni
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Ott leszünk!!!!!!!TomiTomi írta:Találkozzunk szombaton, 9:30-kor a Pesterzsébeti Tesconál (M5 eleje)