Nah... Tényleg jó volt Dunanyú. Régen is jó volt, most is
Először is, eltévedtünk GTPetivel... de csúnyán... nem ezért mert bénák vagyunk, hanem mert Somira hallgattunk
Nyugi Somi, azé' szeretünk... De akkó most mondom, hogy nincs Shell kút sehol a környéken.... Szerintem 2020ig kereshettünk vóna
Végül is utána már egyszerűen bejutottunk.
Az első... A VCars-on örök vita tárgya a belépő, mert sokan, csak egy napra, fél napra tudunk menni... most volt nappali jegy, napi jegy... teljesen korrekt volt
Előre is megjegyzem, hogy ezerszer megfogadtam, hogy mostmár lent fogok aludni legalább egy éjszakát.... közeleg az idő
, jó ez a csapat
Na szóval, Cruisingosok egy helyen, nem szeparálódva senkitől... ezért rögtön fel is tűnt, hogy Truck1Gyuri szombaton már fél11kor nem volt szomjas... és szvsz jó sokáig nemszomjas maradt
Aztán az is, hogy a szpíker Gyuri szintén nem szomjas... sőt, nagyon nem az
Aztén jött Fölesz... ő se nem volt szomjas... jó fej, de nem szomjas... így aztán meg kellett innom vele egy szomjoltó Tequilát... de bazz, azt hittem kiszúrhatok vele, amikor azt mondtam tekilát iszok... és bazmeg, ott volt a "Hintalóellátó" hátúljában
Szesztestvír, mi??? Fazsom
Naszóval déluátn négyig kb 3 autót láttam... az egyik Trafóé
A típus ismerős, valahol már láttam
Másik iNTi ETC-je
Harmadik Föleszé, amihez eddig még nem volt szerencsém
Fölesz 16collos fekete lemezfelnije überfasza
, de még tovább lett bolondítva egy vékony piros csíkkal a felni szegélyén... Nagyon dögös lett
Örűtem, hogy Trafóval (már nem örülök
) végre személyesen is, "kistrafóról" zseniális képek születtek, este megpróbálom feltolni őket.
Naszóval 4re jutottam oda, hogy elindultam körbenézni... sok autó... nagyon is sok autó. És tényleg minden... sőt, volt 1-2 olyan is, amit még eddig nem...
Ahhoz képest kevés kép készült, de sajna eldumáltuk az időt
Zsírsárkány papamaci gázos sütője... És meg kell jegyeznem Somiék sátorrendszerét is, ami akár egy kis Aggtelek
Ehhez képest egy lakókocsi hót unalmas...
-Somi,hozd már ki azt a Fordos könyvet, amit Tibi500cid-től szippantottál fel petákokért...
- Mingyá hozom...
Fél óra múlva:
- Na mi van Somi, ennyire félted, azé hozhatnád...
- Hoznám vazz, hoznám, de fél órája bolyongok ebben a kúva nagy útvesztőben, de 5perc és kijutok vele
Na szóval, vót nem messze egy pisilde is, nem kellett több napos túrát tenni szükség esetén...
Aztán mi volt máég... csaptunk egy kis esti fotózást Szireta Caddyjével... lett 1-2 jó kép, és egy szuperzseniális is, ami egy tökéletes hokkedli-állványról készítettünk
Aztán ettünk lángost, ami jó volt... Lángos rulz
És hallgattunk Zorral-t... az is jó volt.
Este 11kor indultam haza, 1/4 1-re érkeztem meg, de gyakorlatilag non-stop harcban voltam az elalvással... Péntek este 1órát aludtam, és annyira monoton volt az út annak ellenére is, hogy nem az M6-on mentem, hogy volt 1 pont amikor azt mondtam félre állok és alszok egyet.
Ijesztő volt... de nagyon.
Nagyon jó buli volt... csak a porba tudnék belekötni, meg abba az 1-2 faszkalapba, akik a poros úton 1000el szabva még nagyobb mocskot csináltak... kiemelten szomorú, hogy az egyik renitens "porbanbörnölő" egy Capri volt
Sokan voltunk, de nem elegen
Hagy ne soroljam kikkel találkoztunk, mi tettünk, mert 'mit tettünk, az nagy tett vót
De sokan voltunk a fórumról ész szvsz szinte mindenkivel találkoztam is... Szóval egy "big hi" mindenkinek
Nah, remélem jövőre is lesz, és akkó ott leszünk