Lehet használni napira. Én nem teszem, mert féltem. Amúgy csak t9rődni kell vele. Nem többet, nem kevesebbet, mint egy új autóval. Ha mindíg mindent tökéletes állapotban tartasz, ugyanúgy működik minden, mint egy új autóban. Benzin, olaj, hűtőközeg, keréknyomás, stb....
Aztán ha beléd jönnek, meghúzzák, akkor megint megcsinálni, ismét mindent tökéletesre. De ez már tényleg csak pénztárca kérdése. Én nem vagyok olyan gazdag, hogy ezt megengedhessem magamnak. Ha Te annyira tele vagy, akkor járjál vele napira.
Én napinak is amerikait használok, de ez egy igásló. Nem zavar, hogy nem szép, nem zavar, hogy annyira nem jó, viszont egy láda szerszámmal minden baja orvosolható. Belerakom a buzuki alkatrészt is, ha éppen nincs más. Ez nem egy klasszikus autó.
Jó tudom, a másik sem klasszikus, viszont egyre ritkább .)
Apropó igásló: Kollégáim valahonnan kerítettek egy "my little pony"-t, és egy gyorskötözővel felrakták a hűtőrácsra az ovál mellé. Azóta így szaladgálok vele
Szóval ne hagyd magad lebeszélni itt a sok sóher által! Igenis járjál napi használatban egy veterán autóval, fizesd meg azokat a javításokat, amik szükségszerűen elvégzendők a kocsin, és tartsd el három-négy mesterember családját! Hátha meghozod a gazdasági fellendülést.