Kívánságok, ötletek, hibajelzések, újdonságok, stb.

Az oldallal és a fórummal kapcsolatos hírek, észrevételek, hibajelzések, ötletek helye

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Schmidi
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Schmidi » 2008.02.19 13:42

Hölgyek, urak, olvasgatók!

Az elmúlt időben több beszélgetésünk is volt Tomival, illetve StangMannel a fórum jövőjét illetően. Nekik kettőjüknek, és nekem is elég határozott elképzelésem van arról, hogy hogyan lenne célszerű egy ilyen fórumot működtetni, de ez a két elképzelés elég távol áll egymástól.

Ennek eredményeképpen abban egyeztünk meg, hogy a mai naptól Tomi és StangMan viszi tovább a fórum üzemeltetését, a technikai stábból én visszavonulok, csak mint mezei olvasó leszek jelen a továbbiakban.
[url=http://www.schmidi.hu/]| schmidi.hu |[/url]

kaRdoSmuki
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: kaRdoSmuki » 2008.02.19 14:45

:cry:
Moockie's Big Smith Customs (Don't worry, be Moockie! :) )

Rust is lighter, than carbon fibre!

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.02.19 15:18

Csak megjegyzem, hogy arról szó sincs, hogy Schmidire ráküldjük ukrán barátainkat... Igor ha olvasod, írjál vissza :monokli:

Bizonyos kérdésekben totál más a véleményünk, így Schmidi a Ford Cruisingot morálisan és hozzászólásaival támogatja a jövőben...

Nem kell megijedni, nem marad barátok vagy munka hiányában, hisz itt vagyunk mi is, meg gondolom többen is tudják, hogy a Klubos fórum az édesgyermeke, így azt nevelgeti-pofozgatja a jövőben

Nincs ujjal mutogatás meg mittudoménmi...
Csak eztet így muszály kihangsúlyoznom, hogy nehogy azt higgye bárki is, hogy a Schmidi "távozását" valamiféle véres vita előzte meg...

Uff
-= '87 Ford Mustang GT =-

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:

Schmidi
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Schmidi » 2008.02.19 15:25

Csatlakozom. Harc nem volt, véleménykülönbség van.
Én ajánlottam fel, hogy hátrébb lépek egy sorral, mert nem tudok azonosulni az elképzelt célokkal, megvalósítással.

Munkám amúgyis annyi van... hogy nem fogok unatkozni :)

kaRdoSmuki
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: kaRdoSmuki » 2008.02.19 15:42

Akkor érdeklődhetnék az elérni kívánt célokról? Amennyiben publikusak...

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.02.19 15:47

Világbéke, nagy csöcsök és hogy a Chicago Cubs nyerje a World Series-t :elwood: :monokli:

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.02.19 15:57

kaRdoSmuki írta:Akkor érdeklődhetnék az elérni kívánt célokról? Amennyiben publikusak...
Persze. :D A fórum dizájnban és strukturában nem vagyunk egy nevezőn. Schmidi olyat szeretne mint a klubé, mi meg ilyet, ami itt van.

Bandit
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Bandit » 2008.02.19 16:48

TomiTomi írta: Persze. :D A fórum dizájnban és strukturában nem vagyunk egy nevezőn. Schmidi olyat szeretne mint a klubé, mi meg ilyet, ami itt van.
Ti ketten... :roll:
Én továbbra is a választható felületet preferálom.

Na jó akkor megyek és hintem, hogy kiutáltok szegény Schmidit innen. :monokli:

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.02.26 7:40

Egy igen jó kép került a nyitólapra.... :rrr: :stang:

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.02.26 7:42

:vezet:

kaRdoSmuki
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: kaRdoSmuki » 2008.02.27 18:29

Előre is elnézést kérek, nem beszólni akarok. Lassan van egy olyan sejtésem / érzésem, hogy - sarkítva a történetet - minden mondatomnak külön topikot kell nyissak. Felmerült bennem a kérdés, hogy én vagyok-e annyira rendetlen, hogy gondolkodás nélkül teleszórom a fórumot mindenféle oda nem illő dologgal, vagy inkább ennek a fórumnak a rendje szigorúbb az eddig általam ismerteknél? :?

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.02.28 8:14

Szerintem csak más a koncepció mint pl a ford-klub-nál, v8-cars-on vagy akár a bike-mag-nél. Ezek a fórumok kevés, ultra hosszú topikokkal dolgoznak. Ennek az előnye, hogy könnyen megtalálod, hogy hová írjál és látszólag rendezett a fórum. Viszont akkor jössz rá, hogy ez nem így van, ha késöbb kerültél be fórumba és keresnél valamit. A kereső kiköpi neked a topikot, még az érdekes hozzászólásokból egy-egy mondatot is, de utána vagy végignyálazod a topikot vagy újra rákérdezel. Én ezeket a fórumokat chat típusúnak hívom, mert az információ igazán csak addig él, amíg éppen tárgyalják.

Érdekes módon nyugaton nem ilyen fórumokat csinálnak. Ott sok topik készül, tipikusan pár oldalnyiak, max 10. Mivel sok a topik, ezért előfordul, hogy ugyanarra a témára többet is nyitnak a felhasználók, főleg ha sok regisztrált tagjuk van. A kereső viszont nagyon jól kidobja topikokat és átolvashatóak. A tagok is szoktak egymásnak segíteni és felhívják egymás figyelmét, ha más van az adott témáról topik, hogy ott is utána lehessen olvasni a kérdésnek. Ilyen pl. dr-mustang.com (német), BlackMustangClub.com. GranTorinoSport.org, illetve StangMan szokta még a corral-t emlegetni. De szerintem az amerikai fórumok nagy része ilyen.

Mi olyan felépítésűek vagyunk, mint az utóbb említett fórumok. Jól tudsz németül, szánj rá két estét és nézzél bele dr-mustang.com-ba. Több mint ötezer regisztrált felhasználójuk van, nagyon sok alfórumuk, rengeteg topikkal. Az ember az elején megijed az információ mennyiségtől. Viszont, ha keresőjükbe beadsz egy két kifejezést, egy félórán belül hasznos információhoz juthatsz.

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2008.02.28 8:34

Ez igy van, személy szerint nagyon nem szeretem a "chat" jellegű fórumokat... természetesen az olyan témákban, amiktől úgy sem vársz el semmit ez nem zavaró (pl. vicc), de ha infó kell, akkor szar...
Az örök vesszőparipám a Corral.net... bármit meg lehet 10perc alatt találni... és nem 3ezer user van es nem 10ezer hozzaszólás... ez jó...

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2008.02.28 9:59-kor.

Schmidi
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Schmidi » 2008.02.28 9:57

kaRdoSmuki írta:Felmerült bennem a kérdés, hogy én vagyok-e annyira rendetlen, hogy gondolkodás nélkül teleszórom a fórumot mindenféle oda nem illő dologgal, vagy inkább ennek a fórumnak a rendje szigorúbb az eddig általam ismerteknél? :?
Nem titok, a design mellett ez volt a másik ok, amiben nem tudtam egyetérteni / együttműködni Tomival és StangMannel.

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2008.02.28 10:21

Schmidi írta:Nem titok, a design mellett ez volt a másik ok, amiben nem tudtam egyetérteni / együttműködni Tomival és StangMannel.
Ezt fönt említettem is. ;)

Válasz küldése