Kívánságok, ötletek, hibajelzések, újdonságok, stb.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Hölgyek, urak, olvasgatók!
Az elmúlt időben több beszélgetésünk is volt Tomival, illetve StangMannel a fórum jövőjét illetően. Nekik kettőjüknek, és nekem is elég határozott elképzelésem van arról, hogy hogyan lenne célszerű egy ilyen fórumot működtetni, de ez a két elképzelés elég távol áll egymástól.
Ennek eredményeképpen abban egyeztünk meg, hogy a mai naptól Tomi és StangMan viszi tovább a fórum üzemeltetését, a technikai stábból én visszavonulok, csak mint mezei olvasó leszek jelen a továbbiakban.
Az elmúlt időben több beszélgetésünk is volt Tomival, illetve StangMannel a fórum jövőjét illetően. Nekik kettőjüknek, és nekem is elég határozott elképzelésem van arról, hogy hogyan lenne célszerű egy ilyen fórumot működtetni, de ez a két elképzelés elég távol áll egymástól.
Ennek eredményeképpen abban egyeztünk meg, hogy a mai naptól Tomi és StangMan viszi tovább a fórum üzemeltetését, a technikai stábból én visszavonulok, csak mint mezei olvasó leszek jelen a továbbiakban.
[url=http://www.schmidi.hu/]| schmidi.hu |[/url]
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
Csak megjegyzem, hogy arról szó sincs, hogy Schmidire ráküldjük ukrán barátainkat... Igor ha olvasod, írjál vissza
Bizonyos kérdésekben totál más a véleményünk, így Schmidi a Ford Cruisingot morálisan és hozzászólásaival támogatja a jövőben...
Nem kell megijedni, nem marad barátok vagy munka hiányában, hisz itt vagyunk mi is, meg gondolom többen is tudják, hogy a Klubos fórum az édesgyermeke, így azt nevelgeti-pofozgatja a jövőben
Nincs ujjal mutogatás meg mittudoménmi...
Csak eztet így muszály kihangsúlyoznom, hogy nehogy azt higgye bárki is, hogy a Schmidi "távozását" valamiféle véres vita előzte meg...
Uff

Bizonyos kérdésekben totál más a véleményünk, így Schmidi a Ford Cruisingot morálisan és hozzászólásaival támogatja a jövőben...
Nem kell megijedni, nem marad barátok vagy munka hiányában, hisz itt vagyunk mi is, meg gondolom többen is tudják, hogy a Klubos fórum az édesgyermeke, így azt nevelgeti-pofozgatja a jövőben
Nincs ujjal mutogatás meg mittudoménmi...
Csak eztet így muszály kihangsúlyoznom, hogy nehogy azt higgye bárki is, hogy a Schmidi "távozását" valamiféle véres vita előzte meg...
Uff
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
Előre is elnézést kérek, nem beszólni akarok. Lassan van egy olyan sejtésem / érzésem, hogy - sarkítva a történetet - minden mondatomnak külön topikot kell nyissak. Felmerült bennem a kérdés, hogy én vagyok-e annyira rendetlen, hogy gondolkodás nélkül teleszórom a fórumot mindenféle oda nem illő dologgal, vagy inkább ennek a fórumnak a rendje szigorúbb az eddig általam ismerteknél? 

Moockie's Big Smith Customs (Don't worry, be Moockie! :) )
Rust is lighter, than carbon fibre!
Rust is lighter, than carbon fibre!
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szerintem csak más a koncepció mint pl a ford-klub-nál, v8-cars-on vagy akár a bike-mag-nél. Ezek a fórumok kevés, ultra hosszú topikokkal dolgoznak. Ennek az előnye, hogy könnyen megtalálod, hogy hová írjál és látszólag rendezett a fórum. Viszont akkor jössz rá, hogy ez nem így van, ha késöbb kerültél be fórumba és keresnél valamit. A kereső kiköpi neked a topikot, még az érdekes hozzászólásokból egy-egy mondatot is, de utána vagy végignyálazod a topikot vagy újra rákérdezel. Én ezeket a fórumokat chat típusúnak hívom, mert az információ igazán csak addig él, amíg éppen tárgyalják.
Érdekes módon nyugaton nem ilyen fórumokat csinálnak. Ott sok topik készül, tipikusan pár oldalnyiak, max 10. Mivel sok a topik, ezért előfordul, hogy ugyanarra a témára többet is nyitnak a felhasználók, főleg ha sok regisztrált tagjuk van. A kereső viszont nagyon jól kidobja topikokat és átolvashatóak. A tagok is szoktak egymásnak segíteni és felhívják egymás figyelmét, ha más van az adott témáról topik, hogy ott is utána lehessen olvasni a kérdésnek. Ilyen pl. dr-mustang.com (német), BlackMustangClub.com. GranTorinoSport.org, illetve StangMan szokta még a corral-t emlegetni. De szerintem az amerikai fórumok nagy része ilyen.
Mi olyan felépítésűek vagyunk, mint az utóbb említett fórumok. Jól tudsz németül, szánj rá két estét és nézzél bele dr-mustang.com-ba. Több mint ötezer regisztrált felhasználójuk van, nagyon sok alfórumuk, rengeteg topikkal. Az ember az elején megijed az információ mennyiségtől. Viszont, ha keresőjükbe beadsz egy két kifejezést, egy félórán belül hasznos információhoz juthatsz.
Érdekes módon nyugaton nem ilyen fórumokat csinálnak. Ott sok topik készül, tipikusan pár oldalnyiak, max 10. Mivel sok a topik, ezért előfordul, hogy ugyanarra a témára többet is nyitnak a felhasználók, főleg ha sok regisztrált tagjuk van. A kereső viszont nagyon jól kidobja topikokat és átolvashatóak. A tagok is szoktak egymásnak segíteni és felhívják egymás figyelmét, ha más van az adott témáról topik, hogy ott is utána lehessen olvasni a kérdésnek. Ilyen pl. dr-mustang.com (német), BlackMustangClub.com. GranTorinoSport.org, illetve StangMan szokta még a corral-t emlegetni. De szerintem az amerikai fórumok nagy része ilyen.
Mi olyan felépítésűek vagyunk, mint az utóbb említett fórumok. Jól tudsz németül, szánj rá két estét és nézzél bele dr-mustang.com-ba. Több mint ötezer regisztrált felhasználójuk van, nagyon sok alfórumuk, rengeteg topikkal. Az ember az elején megijed az információ mennyiségtől. Viszont, ha keresőjükbe beadsz egy két kifejezést, egy félórán belül hasznos információhoz juthatsz.
Ez igy van, személy szerint nagyon nem szeretem a "chat" jellegű fórumokat... természetesen az olyan témákban, amiktől úgy sem vársz el semmit ez nem zavaró (pl. vicc), de ha infó kell, akkor szar...
Az örök vesszőparipám a Corral.net... bármit meg lehet 10perc alatt találni... és nem 3ezer user van es nem 10ezer hozzaszólás... ez jó...
...
Az örök vesszőparipám a Corral.net... bármit meg lehet 10perc alatt találni... és nem 3ezer user van es nem 10ezer hozzaszólás... ez jó...
...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2008.02.28 9:59-kor.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Nem titok, a design mellett ez volt a másik ok, amiben nem tudtam egyetérteni / együttműködni Tomival és StangMannel.kaRdoSmuki írta:Felmerült bennem a kérdés, hogy én vagyok-e annyira rendetlen, hogy gondolkodás nélkül teleszórom a fórumot mindenféle oda nem illő dologgal, vagy inkább ennek a fórumnak a rendje szigorúbb az eddig általam ismerteknél?
[url=http://www.schmidi.hu/]| schmidi.hu |[/url]